Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti 41. Bölüm Fragmanı

Yıllardır öldü sanılan Ömer’in ikiz kardeşi Bekir geldi. Ömer’e karısı Kıvılcım’ın etrafında dolanan bir erkek olduğunu söyleyen Bekir bunca yıldır neredeydi merak konusu oldu. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah Dilruba rolüyle Kızılcık Şerneti’ne giriş yaptı. Entrika dolu dizi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı geldi. İşte Kızılcık Şerbeti 41. Bölüm fragmanı..

Yıllardır öldü sanılan Ömer'in

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büyük heyecanla takip edilen dizide bambaşka isimler senaryoya giriş yaptı. Fatih Doğa cephesinde işin rengi iyice değişirken Ömer ve ailesinin yıllardır öldü sandığı ikiz kardeşi Bekir geldi. Metehan’ın gerçek babası olan Bekir bunca yıl neredeydi merak konusu oldu. Ömer’e karısı Kıvılcım’ın etrafında dolanan bir erkek olduğunu söyleyen Bekir, bunca yıl sona Ömer’e Ertuğrul’u işaret etti. Cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Show TV’nin en sevilen yapımı olan Kızılcık Şerbeti’nde Pembe hanım çok önemli bir misafiri evinde ağırlamak üzere kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bambaşka bir karakter ile Kızılcık Şerbeti dizisine giriş yaptı. Son bölüm ardından gözlerin çevrildiği Kızılcık Şerbeti 41. bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde..

KIZILCIK ŞERBETİ 41. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 41 BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

1 Aralık Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Ömer ile Bekir’in hesaplaşması damga vuracak. Ömer ve ailesinin yıllardır öldü sandığı ikiz kardeşi Bekir’in gelişiyle tüm dengeler değişecek. Metehan’ın gerçek babası olan Bekir’in neden geldiği henüz belli değil. Leman’ın gerçekte aşık olduğu Bekir’in görünüşü Ömer’in halüsinasyon mu henüz bilinmiyor. Bunca yıl sonra geldiğinde, Ömer’e karısı Kıvılcım’ın etrafında dolanan bir erkek olduğunu söyleyen Bekir senaryoyu nasıl değiştirecek merak ediliyor. “Ömer, kardeşim… Bana ihtiyacın olduğunu biliyorum, sana yardım etmeye geldim!” sözlerini duyan izleyicilerin merakı iyice artıyor. Kıvılcım ile Ertuğrul’un son günlerde çok sık görüştüğünü gören Ömer’in ne yapacağı henüz bilinmiyor. Abdullah ile Alev’in bir restoranda baş başa yemek yediğini gören Mustafa’nın kafası karışıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti yeni bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Barış Kılıç, Evrim Alasya

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN