Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeliler, yüzde 0,99’dan ihtiyaç kredisi sadece ING Bank’ta var!

Nakde ihtiyacı olana ING Bank’tan düşük faizli kredi teklifi geldi. Faizi düşüren ING Bank, şartlarını açıkladı. ING Bank, kredi detaylarına dair de açıklama yaptı. İşte ING Bank’ın kredisi…

Nakde ihtiyacı olana ING

Artan nakit ihtiyacına bankalardan kampanyalı kredi teklifi gelmeye başladı. Yükselen faizlere karşı kampanya düzenleyen bankalar, kasım ayı kampanyalarını açıkladı. Yeni açıklama yapan ING Bank da düşük faizli krediyi duyurdu. İhtiyaç kredisi çekecekler için ING Bank’tan cazip teklif geldi.

ING Bank’ın kasım ayı kredi kampanyası netleşti. Düşük faizli kredi verecek olan banka, Kocaelilere seslendi. ING Bank, nakde ihtiyacı olanlara kampanyaya dahil olma çağrısı yaptı. Bankanın güncel faiz oranı da bankadan gelen açıklamayla netleşti.  ING Bank, kredi şartlarını da duyurdu.

Kampanyasına ilişkin açıklama yapan ING Bank, tüm soru işaretlerini giderdi. Ayrıntılı bilgilendirme yapan banka, güncel şartlarını duyurdu. Faiz oranını açıklayan bankanın kredisinden nasıl yararlanılacağı da belli oldu. İşte ING Bank’ın güncel ihtiyaç kredisi kampanyası…

ING BANK’TA KREDİ FAİZİ YÜZDE 0,99

Yeni kampanyasını duyuran ING Bank, ihtiyaç kredisinde faizi indirdi. İlk kez Turuncu Ekstra’lı olanlara indirim veren banka, faizi açıkladı. Banka, bu kapsamdaki müşterileri için faiz oranını yüzde 0,99’a düşürdü. Banka, 20 bin TL’ye kadar bu faizden kredi sağlayacağını duyurdu. 20 bin TL’nin üstü için de indirim haberi geldi.

ING Bank’ın faiz indirimi 50 bin TL’ye kadar olan kredileri de kapsadı. Banka, bu kapsamdaki kredileri yüzde 2,69’dan vermeye başladı. Kapsam dışı kalan banka müşterileri için faiz 3,39 olarak açıklandı.

ING BANK’TA KREDİ VADESİ 36 AY

Yeni kampanyasına başvuruları almaya başlamış olan ING, vadeyi de duyurdu. 36 aya kadar vade sunan banka, esnek geri ödemeleri açıkladı. Kişiye özel geri ödeme planı sunan ING Bank, başvuruları başlattı. Mobilden başvuruları alan banka, fiziki şubelerinden de başvuru kabul ediyor.

Hemen hesaba parayı aktaran ING Bank, ihtiyacı olanlara seslendi. Kredileri indirimli sağlayacak olan ING Bank, faizlerin düştüğünü duyurdu. ING Bank’a kredi başvurusu için tek tıkla başvuru dönemi başladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…