Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Farah Zeynep Abdullah’tan başörtülü paylaşım! Kızılcık Şerbeti dizisine transfer oldu! Gören inanamıyor

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni konuk oyuncusu belli oldu. Farah Zeynep Abdullah, başörtülü paylaşımıyla dikkat çekti. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın o halleri…

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni

Ekranların fenomen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni oyuncusu netleşti. Bir ismi konuk edecek diziye dahil olan isim belli oldu. Bir paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah, müjdeyi verdi. Ekranlardan uzak olan Farah Zeynep Abdullah, kadroya dahil olduğunu duyurdu. Ünlü isim paylaşım da yaptı.

Son olarak Bihter filminde yer alan Abdullah, başörtülü paylaşım yaptı. Sosyal medyanın ilk etapta anlam veremediği paylaşımın nedeni ortaya çıktı. Kızılcık Şerbeti dizisine dahil olan ünlü ismin rolü belli oldu. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Farah Zeynep Abdullah’ın paylaşımına yorum yağdı.

Çok konuşulan paylaşımıyla gündem olan ünlü oyuncu, paylaşımın nedenini açıkladı. Başörtülü olarak kamera karşısına geçen Zeynep Abdullah, yeni rolünü duyurdu. Farah Abdullah, Kızılcık Şerbeti’ne hangi rolle dahil olacağını da açıkladı. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın yeni rolü ve o paylaşımı…

FARAH ZEYNEP ABDULLAH, BAŞÖRTÜSÜ TAKTI

Yeni bir paylaşım yapan ünlü oyuncu, kamera karşısına başörtülü geçti. Sosyal medyanın anlam veremediği bu karenin nedeni ortaya çıktı. Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisine dahil olduğunu duyurdu. Cumaları Yalı Çapkını ile yarışan dizinin flaş transferi gündem yarattı.

Fenomen dizinin ekibine katılan oyuncu, seyirci karşısına Dilruba karakteriyle çıkacak. Nursema’nın Amerika’dan gelen arkadaşını canlandıracak Abdullah, çekim için sete girdi. Setten bir kare paylaşan ünlü oyuncu, başörtülü olarak poz verdi. Ünlü oyuncunun pozlarına yorum yağdı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN YENİ ROL AÇIKLAMASI GELDİ

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Abdullah’ın yeni adresi netleşti. Kızılcık Şerbeti’ne konuk oyuncu olarak giren ünlü isim, setten duyurdu. Ketche (Hakan Kırvavaç)’nin yönettiği diziden kareyi paylaşan oyuncu, ‘Sürpriz’ dedi. Paylaşımıyla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah’a yorum yağdı.

Transferi olumlu gören Kızılcık Şerbeti izleyicileri yorum yağdırdı. ‘Yanlış mı görüyorum?’, ‘Bu tam bomba oldu’ yorumları dikkat çekti. ‘Sen reytingleri şimdi gör’ yorumu da geldi. ‘Kızılcık Şerbo tam gaz’ yorumunun üzerine ünlü isim açıklama yaptı. Farah Zeynep Abdullah, açıklamasında karenin photoshop olmadığını belirtti.