Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli hafta sonu hava durumu tahminleri! Şiddetli rüzgar ve sağanak yağış uyarısı yapıldı…

Ülke genelinde düşüşe geçen hava sıcaklıkları, bu hafta sonu iyiden iyiye etkili olmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili için hem günlük hem de ileri tarihli hava durumu tahminlerini sıraladı.

Ülke genelinde düşüşe geçen

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sonu için pek çok şehre yönelik önemli uyarılarda bulundu. Geçtiğimiz hafta başlamış olan sıcaklık düşüşlerinin bu hafta sonu da devam edeceğini belirten kamu kurumu, detayları paylaştı.

Bugün resmi internet sitesi üzerinden 81 il için hava durumu tahminlerinde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli halkına da seslendi. Gün içerisinde ciddi sıcaklık düşüşlerinin yaşanacağını bildiren kamu kurumu, ayrıntıları aktardı.

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu raporda Kocaeli’de sağanak yağış beklentisi olduğunu belirten MGM, saatlik ve ileri vadeli tahminlerini sıraladı.

KOCAELİ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ 25 KASIM

25 Kasım Cumartesi günü için bir rapor düzenleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli halkına seslendi. Bugün hem sıcaklıkların düşeceğini hem de sağanak yağışın etkili olacağını belirten kamu kurumu, bölge halkını uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü saat 12:00’ye kadar Kocaeli’de kuvvetli rüzgarın etkili olacağını bildirdi. Sonrasında ise sağanak yağışın başlayacağını ve saat 18:00’e kadar devam edeceğini belirten kurum, sıcaklığı ise 19 derece olarak tahmin etti. Bugün dışarıya çıkarken dikkatli olunması gerektiğini belirten MGM, gün boyu rüzgarın etkili olacağını bildirdi.

KOCAELİ 4 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ (26- 29 KASIM)

Bugünün ardından ilerleyen günler için de raporlar hazırlayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli halkını bilgilendirdi. Yağış durumunun bir süre daha devam edeceğini belirten kamu kurumu tahminlerini şu şekilde sıraladı:

  • 26 Kasım Pazar: En düşük hava sıcaklığı 11, en yüksek hava sıcaklığı 12 derece (sağanak yağış etkili olacak)
  • 27 Kasım Pazartesi: En düşük hava sıcaklığı 4, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece (çok bulutlu)
  • 28 Kasım Salı: En düşük hava sıcaklığı 2, en yüksek hava sıcaklığı 14 derece (çok bulutlu)
  • 29 Kasım Çarşamba: En düşük hava sıcaklığı 8, en yüksek hava sıcaklığı 19 derece (sağanak yağış etkili olacak)