Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Terazi Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Ortamların her zaman öne çıkan ve güçlü iletişim becerileri ile dikkat çeken terazi burcu erkeğinin ilişki dünyası ise hep karmaşıktır. Peki, terazi burcu erkeğinin özellikleri neler? Terazi burcu hangi burçla evlenmeli? İşte detaylar…

Ortamların her zaman öne

Burçların insan yaşamında etkilerinin gerçekten olup olmadığı her zaman bir tartışma konusu olsa da aynı burca sahip kişilerin benzer özelliklere sahip olması ise yadsınamaz bir gerçektir. Girdikleri her ortamda parlamayı başaran terazi burcunun kadını da erkeği de güçlü iletişim becerileri ile sevilen kişilerdir.

Çoğu zaman uyumlu ve diplomatik yapıları sayesinde evlilik hayatında genelde başarılı olan terazi burcu erkeği, eşlerine karşı saygılı ve sadıktır. Her konuda genelde barışçıl bir tavır sergilerler. Konuşma ve iletişim yetenekleri çok gelişmiş burçlardan olan terazi burçları flört etme becerileri de yüksektir. Bu nedenle ilişkilerinde zaman zaman sorunlar yaşayan terazi burcu kişileri için ideal evlilik doğru burçlar ile yapılmalıdır.

TERAZİ BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Astrologlar yeni dönem için terazi burcu erkeğinin yaşamında gökyüzündeki hareketlilik sonrasında önemli değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyorlar. Özellikle son dönemde hayatlarında birçok şey ters giden terazi burçları için ufukta iyi günler görülüyor.

Yeni dönemde evlilik kararı alan terazi burcu erkeklerinin genelde mantıklı ve tutumlu davrandıkları görülmektedir. Her zaman pozitif ve enerjik olan terazi burçları son derece güçlü ve etkileyici bir iletişim becerisine sahiptir. Bu özelliği ile karşı cinsi çok kolay bir şekilde etkileyebilmektedir. Flört etme becerileri ve çapkınlıkları ise ilişkilerinde zaman zaman sorun yaratabilmektedir.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ HANGİ BURÇ KADINLAR EVLENMELİ?

Evliliklerde de burç uyumları son derece önemlidir. Özellikle terazi burçlarının mutlaka kendileri ile uyumlu burçlar ile bir evlilik ilişkisi kurması önerilir. Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar arasında ilk sırada kova yer almaktadır. Ayrıca ikizler ve aslan burcu da terazi burcunun anlaşabildiği burçlar arasında yer alır.

Terazi burcu erkeği sosyalleşmesi en seven burçlar arasında yer almaktadır. İnsanlar arasında yer almayı seven terazi burcu, bu nedenler her zaman kendilerini gibi enerjik olan ve hareketi hiç bırakmayan ikizler burcu ile çok iyi anlaşabilmektedir. Terazi burcu sürekli olarak bu turumu sergilemediği için enerjik bir parterner onları teşvik edecektir.

TERAZİ KİMİNLE ANLAŞAMAZ?

Terazi burcu erkeğinin anlaştığı burçlar kadar anlaşmadığı burçlar da önemlidir. İlişkilere de etki eden burçların uyumu her zaman dikkate alınmalıdır. Terazi burcu erkeğinin anlaşamadığı burçlar arasında başak ve akrep burcu ilk sırada sayılabilir. Özellikle güven konusunda sorunlarıyla meşhur akrep burçları sosyalleşmeyi seven terazi burçları ile anlaşamayabilir.

Terazi burcu erkeğinin aşk hayatı her zaman hareketlidir. Kötü niyetli olmasa bile bu burçtaki kişiler karşı cins ile çok sık flört edebilir. Bu nedenle de ilişkilerinde zaman zaman sorunlar da yaşayabilmektedir.