Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Çekingen doğası sayesinde onları tanımak ve açmak her zaman zor olsa da oğlak burçları ilişkilerde oldukça vefalı olabiliyor. Peki, oğlak burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır? Oğlak burcu hangi burçla evlenmeli? İşte yanıtı…

Çekingen doğası sayesinde onları

Oğlak burçları kendine has yapısı ve insan ilişkileri ile her zaman öne çıkmayı başaran burçlar arasında yer almaktadır. Gizemli bir yapıya sahip olan oğlak burçları erkekleri genelde iç benlikleri içinde genelde soğukkanlı ve hırslı, çalışkan yapıları ile dikkat çekmektedir.

22 Aralık – 20 Ocak tarihleri arasında doğanların burcu olan oğlak burcu, çevresi tarafından genelde soğuk, duygusuz ve umursamaz kişiler olarak tanınmaktadır. Her ne kadar soğuk görünse de bu soğuk duruşunun altında sıcak bir kalbi vardır.

OĞLAK BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Astrologların yorumlarken en çekindiği burçlardan biri olan oğlak burçları kendi şahsına münhasır yapısıyla her zaman vakur kişiler olarak tanınmaktadır. Oğlak burcu erkeğinin sahip olduğu bu özellikler ilişkilerine de yansımaktadır.

Oğlak burcu erkeğinin genel karakter özellikleri arasında ise birçok unsur bulunuyor. Oğlak burcu erkeğinin özellikle olaylara karşı alaycı ve nihilist bir tavır takındığı görülmektedir. Sosyal ilişkiler kurma konusunda da çekimser olan oğlak burçları, en kasvetli konularda bile bir eğlence çıkabilirler. En iş kolik burçlar arasında yer alan oğlaklar çalışkan ve hırslı yapıya sahiptir.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ HANGİ BURÇ KADINLA EVLENMELİ?

Oğlak burcu erkeğinin aşk hayatı ise oldukça stabildir. Oğlak burçları genelde ilişkilerde ‘’kötü çocuk’’ olarak bilinir. Sevdiği kadını lüks bir yemeğe götürecek maddi yeterliliğe her zaman sahip oğlak burcu erkeği çekici olduğu kadar otoriterdir.

Duygusal olarak oğlak burçları inatçı bir tuh haline de sahiptir. Bu durum ilişkilerine de yansır. Oğlak burçlarını anlayacak ve onlarla uyum içinde yaşayabilecek burçlar arasında boğa, başak, akrep ve balık ilk sırada yer alır. Özellikle boğa burcu oğlak burcu ile eşleşme konusunda en iyi burçlar arasında gösterilmektedir.

OĞLAK BURCU CİNSELLİKTE HANGİ BURÇLA UYUMLU?

Oğlak burcu oldukça otoriter ve soğuk görünüme sahip bir burçtur. Bu nedenle karşısında da bu inatçılığını ve buz dağını kıracak bir kişi ister. Cinsellik konusunda da istediğini alan ve bekleneni veren oğlak burcu, başak ve boğa borçları ile uyum içinde olabilir. Oğlak burcu erkeği için ideal yatak parterleri arasında başak ve yengeçler ilk sırada yer almaktadır.

Oğlak burcu erkeğinin evlilik kararı alması için karşısındaki kişiye mutlak bir güven duyması gerekiyor. Bu güvenin bir sonucu olarak hayat boyu uyumlu bir yaşam için karşısındakini her yönüyle tanımak isteyecektir. Çoğu zaman kararlı, tuttuğunu koparan bir burç olan oğlak burcu için ideal eş tercihlerinde burçların da gücünden yararlanmak ve doğru uyumu yakalamak önemlidir.