Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Andız’dan gövde gösterisi! “Konfor alanından çıkmayanler değil bu partinin gençleri yönetmeli”

CHP’den İzmit Belediye Başkan adayı adayı olan Emre Andız, başvuru dosyalarını teslim ederek gövde gösterisi yaptı.

CHP’den İzmit Belediye Başkan

İlçe örütü önünde mini bir miting yapan Andız, “Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi siyasi partilerde aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. CHP’de ise aday adayları 21 Kasım-28 Kasım arasında adaylık başvurusu yapabilecek. Başvuruların başladığı CHP Kocaeli’de, İl Gençlik Kolları eski Başkanı Emre Andız, İzmit Belediyesi için aday adayı oldu. Andız, ‘Çare Özünde’ sloganıyla sosyal medya hesabı üzerinden seçim fotoğrafı paylaşarak adaylığını duyuran Emre Andız bugün CHP İzmit İlçe Başkanlığına giderek aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

“YALNIZ BIRAKMADILAR”

İzmit İlçe Başkanlığı önünde sahne kuran Andız’a destek bir hayli yoğun oldu. Andız’a destek için CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit İlçe eski Başkanları Selman Yıldırım ve Mehmet Ümit Küçükkaya, Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak, İzmit Meclis Üyeleri Hakan Tanta, Tuncay Aşkın, Devrim Bal ve Necat Çakır, İl eski Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe gençlik kolları Başkanları, BARO eski Başkanı Bahar Gültekin Candemir, Kartepe ilçe eski Başkanı Nilay Merttürk ve partililer katıldı.

“TEK BİR OY ÇALINMAYACAK”

Başvuru dosyalarını almadan önce söz alan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “Bugün burada gençlik kollarından yetişmiş, gençlere başkanlık yapmış her zaman onlar için kavganın içinde olmuş genç kardeşimiz Emre Andız’ın aday adaylık başvurusu için buradayız. İzmit Halkı ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Emre kardeşimize başarılar diliyorum. Sevgili kardeşim ayağına taş değmesin. Yolumuz iktidar yolu. Kaybedenin olmayacağız kazananın İzmit olacağı tüm aday adaylarımıza söz veriyoruz. Tek bir sandık boş kalmayacak tek bir oyunuzu bile çaldırmayacağız.5 yıl daha için tek yürek olarak çalışmaya devam edeceğiz. Mücadeleniz mücadelemizdir. İzmit’te yeniden iktidar olmaya hazır mısınız? Belediye meclisinde de çoğunluğu almaya hazır mısınız?

“SURDA GEDİK AÇTIK”

Daha sonra söz alan İzmit Belediye Başkan Aday adayı Emre Andız, “2018 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettik. Cengiz Başkanımız ve milletvekilleri ile birlikteydim. Gençler ağlıyordu. Devir 1919’dan kötü değil önümüzde yerel seçim var ve başarı ile çıkacağız dedik. Kocaeli’de surda bir gedik açtık. O gün İzmit Belediyesinin kazanılmasında mücadele eden emekçiler bugün burada bu sokakta. CHP beni nereye çağırdıysa ama fakat demeden gittim gitmeye devam edeceğim. Bugün burada farklı bir istek hizmet etme arzusu ile karşınızdayım.

“SIRTIMI SİZE DAYIYORUM”

Bu yola çıkarken büyüklerim ile istişare ettim. Çok sevdiğim bir büyüğüm dedi ki ‘Emre yaşın genç daha kent seni tanımıyor. Biraz daha zamanın var’ dedi. Ben de ona dedim ki başkanım Sizin kent dediğiniz şey Merkez Bankasıyla santral bayırı arası ise doğru. Haklısınız. Beni kendi aristokrasiyi tanımıyor olabilir. Ama beni burada Serdar Mahallesi, tanıyor, Kuruçeşme tanıyor, Akmeşe tanıyor, Alikahyanın gençleri tanıyor. Beni bu kentin tüm mahalleleri tanıyor. Sırtımı sizlere dayayarak bir yola çıkıyorum.

“HİZMET ETME ZAMANI”

Bugüne kadar CHP’nin yaptığı hizmetler eserler bu kentin temelini oluşturmuştur. Bu kent için CHP demek hizmet demek eser demektir. Biz bu kenti yönetmeye talibiz. Bu kentin eksiklerini biliyoruz. Kentimizi öğrenci yurtları ile donatacağız. Bu partinin gençleri bu kenti yönetmeli. Kendi konfor alanlarından çıkmayarak bir işaret bekleyip bir yerlere aday olmayı düşünenlerin değil bu kenti bu partiyi bu partinin çocukları yönetecek iddiası ile yola çıkanların seslerini yükseltme günü bugündür.Yıllarca bu kentin sokaklarında birlikte güldük birlikte ağladık. Şimdi sevdalısı olduğumuz bu kente aiteyimizi gösterip İzmitize hizmet etme sırasıdır.

“BAŞARI BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Belediye başkanlığı bir hizmet etme sevdasıdır belediye başkanı olmak isteyen kişi görev verilirse yaparından ziyade görev almak için mücadele etmek zorundadır. Benim bu kent için hayallerim var. Benim bu kentte CHP belediyeciliği bulunduğu noktadan daha yukarı çıkarmak için iddiam var. 5 sene sonra her bir bireyim iyi ki CHP var diyeceği bir başarıyı sağlamak boynumuzun borcudur” dedi.