Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hemen erkek arkadaşınızın burcunu sorun! Bu burçlara sahipse, arkanıza bile bakmadan kaçın! Astrologlar uyardı

İlişkide çekilmeyen burçların erkeklerine aman dikkat! Bu burçların erkekleri, ilişkilerde adeta canavara dönüşüyor. Astrologlar uyarısını yaptı. İşte ilişkilerde çekilmeyen burç erkekleri…

İlişkide çekilmeyen burçların erkeklerine

Burçlar, karakterimizi doğrudan etkileyen etmenler arasında gösteriyor. Öyle ki Oğlak burcunun inadı herkesçe biliniyor. Söz konusu karakter olduğunda Akrep burcunda tutku öne çıkıyor. Başka bir deyişle, her burcun kendine has özelliği bulunuyor. Bu da yaşam biçimini ve davranış şeklini etkiliyor.

Özel ilişkilerde özellikle etkili olan burçların özellikleri, önemli ipuçları veriyor. Hatta astrologlar, bazı burçların hiç ilişki insanı olmadığını söylüyor. Bu nedenle bu burçlarla aşk yaşamak mümkün olmuyor. Yapılan son araştırmalar da astrologları destekliyor. Bazı burçlara sahip erkekler, ilişki içerisinde canavarlaşabiliyor.

Astrologlara göre, aşağıdaki listede yer alan burçların erkekleri çekilmiyor. İlişkilerde değişen bu burçlara sahip erkekler, ilişkiyi çekilmez kılıyor. Peki hangi burcun erkeği aşk adamı değil? İlişkilerde çekilmeyen burçlar hangisidir? İşte ilişkilerde çekilmeyen burç erkekleri…

KOÇ BURCU

Bağımsız, lider ruhlu ve cesur Koç erkekleri, bağlanmayı sevmiyor. Aynı zamanda öfke de en büyük zaafları oluyor. Bu nedenle kolay öfkelenen Koçlar, hemen parlıyor. Ancak merak etmeyin Koçların öfkesi çabucak geçiyor. Ama bu durum, Koç erkeklerin çekilebilir olduğunu göstermiyor.

Lider özellikli olan Koçlar, ilişkilerde baskınlığı seviyor. Ben merkeziyetçi yapıları da fedakarlıktan kaçınmalarına neden oluyor. Bu sebeple de Koçların ilişkilerde hep alıcı taraf olduğu gerçek. Keskin tavırlarıyla ilişkiyi çıkmaza sokan Koç erkekleri ani kararlar alabiliyor. Buna ayrılık kararı da dahil!

YAY BURCU

Yay burcu özgürlüklerine düşkün olduğu için ilişki insanı olamıyor. Aşık olmayı istese de Yay erkekleri aşkı görünce korkuyor. Yayların keşfetme arzusu geliştiği için pek sadık da olamıyorlar. Bu nedenle sadakatsizliği durduramayan Yaylar, düzen sevmiyor. Rutinden sıkıldıkları an da Yayların aşkı bitiyor.

Koçlardan farklı olarak Yay erkekleri öfkeli veya kırıcı olmuyor. Aksine pozitif olan Yaylar, eğlenceli bir partner oluyor. Ancak Yayların partnerliği Koçlar kadar da sürmüyor. Sıkıldığı andan ilişkiden vazgeçen Yaylar, kafasında hemen bitirebiliyor. Üstelik karşısındakine de her zaman haber vermiyor!

ASLAN BURCU

Egoları gelişmiş olan Aslanlar, dediğim dedik insanlar ortaya çıkarıyor. Bu da ilişkilerinin en büyük problemi oluyor. İlişkide kontrolü seven Aslan erkekleri, her zaman övgü bekliyor. Sorunlarla yüzleşmeyen Aslanlar, hatasını da kabul etmiyor. Zaten onlar, kendilerine göre, kesinlikle kusursuz erkekler oluyor!

Aslanların ilişkileri tutkuyu bulamadıklarında noktalanıyor. Herkese sahip olmayı seven Aslanlar, bir partnerden ziyade patron oluyor. Karşısındakinin fikrini önemsemeyen Aslanların düşüncesiz bir partner olduğu da gerçek. Bu yüzden Aslanlarla ilişki yürütmek pek kolay olmuyor!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!