Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Samsunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in heyecan

Trendyol Süper Lig’in heyecan dolu 13. haftasında, Samsunspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Futbolseverler, bu zorlu mücadele öncesi merakla detayları araştırıyor. İşte, Samsunspor – Beşiktaş maçının merak edilenleri:

Samsunspor, sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanarak önemli bir çıkış yakaladı. Taraftarı önünde üst üste üç galibiyet serisi, en son 2005-2006 sezonunda gerçekleşmişti. Yeni teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde çıktığı 5 maçta 7 puan toplayan Samsunspor, Beşiktaş karşısında galip gelerek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Beşiktaş ise Rıza Çalımbay’ın liderliğinde çıktığı ilk maçta Başakşehir’i 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Yeni hocasıyla çıkış yakalamak isteyen Beşiktaş, Samsun deplasmanında zorlu bir sınav verecek.

Samsunspor – Beşiktaş Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Samsunspor ile Beşiktaş arasındaki çekişmeli mücadele, 26 Kasım Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak müsabaka, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hakem Abdulkadir Bitigen yönetiminde gerçekleşecek olan maç, ligde üst sıraları yakından ilgilendiriyor ve büyük bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Samsunspor ve Beşiktaş taraftarları, bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için heyecanla bekleyişlerini sürdürüyor.