Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli lodosa teslim: Deniz seferleri iptal edildi

Kocaeli’de etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor. Şehirde çatılar uçtu, sahil kesimi suyla doldu, deniz taştı. Yaşamı olumsuz etkileyen tablo karşısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı da deniz seferlerinin iptalini duyurdu.  

Kocaeli'de etkili olan fırtına

Kocaeli’de etkili olan fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor. Vatandaş evinden dışarı çıkamazken, kuşların dahi uçmakta zorlandığı fırtına karşısında şehirde çatılar uçtu, sahil kesimi suyla doldu, deniz taştı.

Körfez’deki Hacıosman Mahallesi Güvenir Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın çatısı, sabah saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle arkasında bulunan Karlı Sokaktaki 3 katlı binanın üzerine uçmuştu. Lodosun etkisini kuvvetli şekilde gösterdiği şehirde, şiddetli  rüzgar nedeniyle deniz yükselerek taştı. Sahil kesiminin bir bölümünün suyla dolduğu Kocaeli’de, sahil boyu çöple doldu, bir lunaparkın ise tentesi söküldü. Yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı da deniz seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.