Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MasterChef kim elendi? MasterChef All Star’da elenen isim kim oldu? 26 Kasım MasterChef All Star

Ekranların büyük ilgi gören

Ekranların büyük ilgi gören yarışması MasterChef All Star’da gerilim dolu anlar yaşanıyor. Bu hafta programdan ayrılacak yarışmacının kim olacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef’in özenle puanlandığı yarışmada, katılımcılar belirlenen konsepte uygun yemeklerini hazırlayarak jüriye sunuyor.

26 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan bölümde veda edecek isim henüz belli olmadı. Elenen yarışmacının kim olduğu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Programın ilerleyen dakikalarında yaşanacak olan gelişmeler haberimizde güncellenecek.

Geçtiğimiz hafta ise 19 Kasım Pazar günü MasterChef All Star’a veda eden isim Ayaz oldu. Ankara’dan katılan ve Şırnak Silopi doğumlu olan 24 yaşındaki Ayaz Abdurrahman Geçer, uzun yıllardır Ankara’da yaşamaktadır. Meslek hayatına bulaşıkhanede başlayan Ayaz, Ankara’daki çeşitli restoranlarda deneyim kazanmıştır.

MasterChef All Star’da yaşanan bu heyecan dolu anları kaçırmamak için 26 Kasım Pazar günü ekran başında olun! Elenen yarışmacının kim olduğu ve diğer detaylar için haberimizi takip edebilirsiniz.