Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Temayül’ün en rahatı! “Aday adayı yok fakat…”

AK Parti’de aday adaylarının belirleneceği temayül yoklaması Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. 2024 yılında yapılacak seçimleri değerlendiren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Başiskele’de aday adayı yok fakat Başiskele teşkilatının katılımı çok yüksek” dedi.

AK Parti’de aday adaylarının

Genel seçimlerinden ardından tüm siyasi partilerin odak noktası haline gelen yerel seçimlere 125 gün kaldı. Aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de 74 isim belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylarının teşkilat tarafından oylanacağı temayül yoklaması bugün yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi yapılan elektronik temayül AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’in başkanlığında yapıldı.

“GÜZEL BİR HAVA VAR”

Aday adayı olmayan tek ilçenin belediye başkanı olan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, “Temayül yoklaması çok önemli geçmiş deneyimlerimizde bunu gördük. Yıllardır parti içinde görev yapmış biriyim. Temayül yoklamalarının parti içinde önemsendiğini hep gördük. İnşallah hayırlı olur. Güzel bir hava var. Katılım çok yüksek. Bu vesile ile geçmişten bugüne siyaset yaptığımız bir çok arkadaşı gördük. Bütün aday adaylarına başarılar diliyorum” dedi.

“TEŞKİLAT İLE ARAMIN KÖTÜ OLMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Başiskele’de aday adayı olmamasını değerlendiren Özlü, “Başiskele’de aday adayı yok fakat Başiskele teşkilatının katılımı çok yüksek. Bu teşkilat dinamizminin yüksek olduğunu gösteriyor. Nihayetinde mevcut başkanı da oylayacaklar. Bizim için karne oluşturuyorlar. Karnenin oluşturulmasını bekleyeceğiz. Sonucu hayırlı olsun. Sonucu bilemeyiz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Teşkilat karnemiz ortaya çıkacak. 22 yılım partinin içinde geçti. Teşkilatlar ile ilişkimin kötü olması mümkün değil çünkü teşkilatın yetiştirdiği bir isimim” dedi.

Talha Kös: Bizim için önemli olan AK Parti’nin kazanmasıdır

Talus, “Farklı tablo oluşturmadan devam edeceğiz”

Tutuş; “12’de 12 yapacağız”

“Kendimizi başarısız görme gibi bir şansımız yok”

Büyükakın: “Allah’ın izni ile 13-0 olacak”

Zeki Aygün, “Mevkimiz didişme, kavga etme mevkisi değil”