Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Kasım Okul Var Mı? Pazartesi Okul Var Mı Son Dakika! 27 Kasım Bugün Okullar Tatil Mi?

Hafta sonu tatili ardından yeni haftaya başlangıç yapan öğrenci ve veliler 27 Kasım okul var mı sorusuna yanıt aradı. Haftanın ilk günü okul yoluna düşecek olan öğrenciler pazartesi okul var mı son dakika gelişmesini inceledi. Beklenen açıklama geldi. Peki, bugün okul var mı? İşte MEB okullar tatil mi son dakika haberi..

Hafta sonu tatili ardından

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son dakika haberi ardından araştırmalar sıklaştı. Yurdun farklı bölümlerinde etkili olan kuvvetli fırtına ve kar uyarısı ardından gözler 27 Kasım Pazartesi günü okulların olup olmayacağına çevrildi. Geçtiğimiz hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Haftanın ilk günü milyonlarca öğrenci bugün okul var mı, Aksaray okul tatil mi, okul tatil günleri, İstanbul da okul tatil mi, pazartesi okul var mı son dakika, İstanbul okul tatil mi, İskenderun okul tatil mi, Batman okul tatil mi, bugün okullar tatil mi, bugün okul var mı İstanbul sorularına yanıt aradı. Peki, 27 Kasım okul var mı? İşte MEB okullar tatil mi son dakika kararı..

PAZARTESİ OKUL VAR MI SON DAKİKA

Valilik tarafından yapılan açıklamalar milyonlarca öğrenci ve velinin gündeminde ilk sıraya yerleşti. 27 Kasım Pazartesi günü okulların tatil edildiği il ve ilçeler açıklandı. Meteoroloji ve AFAD son dakika hava durumu uyarıları peş peşe geldi. 27 Kasım Pazartesi günü 44 il için turuncu, 20 il için sarı kodlu uyarı geldi. Hava durumu raporuna göre Ege, Karadeniz ve Marmara bölgesinde şiddetli yağmur etkili olacakken Bursa, Eskişehir, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kar yağışı beklendi. Bu noktada 27 Kasım Pazartesi günü için kar tatili olan illerden açıklamalar peş peşe geldi.

27 KASIM PAZARTESİ BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği il genelinde eğitime 1 gün ara verdi. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kuvvetli yağış ve fırtınanın meydana getirebileceği su baskını, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar dolayısıyla ilimiz genelinde 27 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

HATAY İSKENDERUN

Hatay’ın İskenderun ilçesini kuvvetli yağış ve fırtına esir aldı. Meydana gelebilecek deniz taşkınlarından dolayı okullar 1 gün tatil edildi. Hatay’ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan fırtınayla birlikte şiddetli yağış caddeleri göle çevirdi. Kuvvetli sağanak yağış ve fırtına sonrası İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek2ten tatil kararı geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fırtına etkisiyle ana cadde ve bulvarlarda meydana gelen deniz taşkınları nedeniyle İskenderun ilçesinde 27.11.2023 Pazartesi günü okullar 1 gün tatil edildi” dedi.