Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

27 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. Haftanın ilk yayınına yeni gelin Melek ile kayınvalidesi Asiye katıldı. Gelinim Mutfakta 1266. bölümde en güzel Tavuk Sevdası tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını kaptı. Nursel Ergin gün birincisini açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte merak edilen 27 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D fenomeni Gelinim Mutfakta yeni bölüm sona erdi. 27 Kasım Pazartesi günü yepyeni haftaya başlayan yarışmada puanlar verildi. Gelinim Mutfakta 1266. bölümün kazananı belli oldu. Yeni gelin Melek Kural ile kayınvalidesi Asiye Kural flaş haftaya başladı. Sunucu Nursel Ergin haftanın ilk günü en güzel Tavuk Sevdası tabağına 5 puan verdi, en kötü tabak ise 1 puan aldı. 27 Kasım Pazartesi günü programın sıkı takipçileri Gelinim Mutfakta puan tablosu, Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta puanları sorularına yanıt aradı. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı? Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte 27 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

GELİNİM MUTFAKTA 27 KASIM PAZARTESİ KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 27 Kasım Pazartesi günü yeni haftaya başladı. Yeni haftaya yeni gelin Melek Kural ile kayınvalidesi Asiye Kural dahil oldu. Yeni gelin Melek günün heyecanıyla yemeğini yetiştiremedi. “Aman düşük vereyim ne olacak” diyen yeni kaynana Asiye’ye uyarı geldi. Sunucu Nursel Ergin, “Asiye abla siz herhalde cuma günü eleneceksiniz. noktagazetesi.com Gelinine 1 puan verdin” dedi. Geçtiğimiz hafta finaline damga vuran Tuğba ile kaynanası Gönül arasında yaşanan tartışma devam etti. Evine gittiğinde kapıda kalan Tuğba gelin şoke oldu. Kayınvalidesi Gönül’ün evin kilidini değiştirdiğini gören Tuğba bir de kıyafetlerinin çöpe atıldığını görünce şaştı kaldı. Gelininden habersiz evin anahtarını değiştiren Gönül hanıma rakip kayınvalidelerden, “Sen onunkileri atarken iyiydi. Hak edene hak ettiğini yapacaksın” yorumu yapıldı. Kayınvalidesine sinirlenen noktagazetesi.com Tuğba, “Bak kocamın soy ismini de değiştiririm” dedi. Tuğba’nın kayınvalidesi Gönül hanım ise, “Daha iyi olur mirastan men edilirsiniz” dedi. Nişanlı olan Aleyna ise, “Tuğba’ya az bile olmuş” dedi. Kaynanası Gönül’ün kredi kartıyla 30 bin TL’lik alışveriş yapacağını söyleyen Tuğba, “Onu can evinden parayla vururum” dedi.

27 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın ilk günü yayında olan Gelinim Mutfakta yarışında günün çeyrek altın kazanan ismi belli oldu. 27 Kasım Pazartesi günü en güzel Tavuk Sevdası yemeğini yapan gelin açıklandı. Haftanın ilk günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta programında bugünün çeyrek altınını alan gelin Tuğba oldu. noktagazetesi.com Yeni haftaya Melek Kural ile kayınvalidesi Asiye Kural dahil oldu. İlk tadımı yapan Nursel Ergin günün en güzel tabağı olarak Aleyna’yı seçti ve 5 puan verdi. Yeni gelin Melek’e ise 1 puan verdi. İlk günün acemiliğini yaşayan Melek yemeğini yetiştiremedi. İşte 27 Kasım  Gelinim Mutfakta puanları..

TUĞBA- 17

MELEK- 11

YEŞİM- 14

ALEYNA- 11

DİĞER VİDEOLAR