Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalçın Eldoğan’dan Helenex açıklaması

İYİ Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan Yalçın Eldoğan, bir dönem yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü ‘Helenex’ borsasında yapıldığı iddia edilen ’50 milyonluk’ vurgun iddialarına cevap verdi.

İYİ Parti’den İzmit Belediye

İYİ Parti’den İzmit Belediye Başkan aday adayı olan iş insanı Yalçın Eldoğan’ın bir dönem yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Helenex Bilişim A.Ş’den kripto satın alan yatırımcılar dolandırıldıkları iddiasıyla firmaya dava açtı. Firmanın 50 milyonluk vurgun yaptığını iddia eden vatandaşlar sistemde biriken paraların başka hesaplara aktarıldığını söyledi.

“BEN YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEĞİLİM”

İddialar hakkında gazetemize açıklama yapan Yalçın Eldoğan, Helenex’in bir dönem yönetim kurulu başkanlığını yaptığını söyledi. Eldoğan, “Ben şirketin ortağı da değildim. Dışardan yönetim kurulu başkanlığını yaptım. İlla ortak olmak gerekmiyor bu işi yapmak için. Şu an şirketin yönetim kurulu başkanı başka biri, işlerle de oğlum ilgileniyor.

“İDDİALAR GERÇEK DEĞİL”

50 milyonluk vurgun iddiaları gerçek değil. Aslında konunun bizimle de alakası yok. Oğlum o şirkete ortak bu yüzden olayla ilgili ifade verdi. Olay tam olarak şöyle: Hesap açan yatırımcı bir arkadaş başkalarında para almış ve ‘paranızı değerlendireceğim’ demiş.

“200 BİN LİRA…”

Bu kişi başka borsalarda da işlem yapıyormuş. Helenex’e 200 bin lira yatırmış. Başkasından aldığı parayı sistemden çekmiş. Anlayacağınız 50 milyonluk vurgun diye bir şey yok. Oğlum da zaten avukatımız ile evraklarla paranın giriş çıkışını kanıtladı” dedi.

“ŞİRKET 1 YILDIR PASİF”

Şirketin son 1 yıldır pasif olduğunu dile getiren Yalçın Eldoğan, “Kanunlarda kripto paranın bir karşılığı yok. Kanunlarla ilgili düzenleme yapılıp tam olarak netleştikten sonra Helenex ya devam edecek ya da tamamen kapatılacak” ifade etti.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Ben şirketin ortağı değilim demişsiniz Yalçın bey ama Ersan bey sizinde 200000 dolar karşılığında ortak olduğunuzu söyledi. Tüm toplantılarda sahibi kendininki gibi konuştun videolarda bile söylüyorsun bunu. Madem şirket pasif topladığınız ethler nerede ???

  2. Size ve tüm basına dağıttığı paraları nerden buldu..Google yazın Helenex Malatya spor diye görün..kimmiş sahibi..Kripto para üreten kimmiş..

  3. Peki o zaman neden Malatya spor a Helenex Malatya spor diye finansör oldu.imzaları kendi attı. .Bugün harcadığı paralar nerden geliyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ usanmıyor: Yarın 6 ilçemiz elektriksiz!