Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özmural’dan Sağlık’a yanıt: Konuşmalar Paris. Gerçekler ise Kenya

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a yanıt verdi. Özmural, “Konuşmalar Paris. Gerçekler ise Kenya” dedi.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İSU Genel Kurulu’nda konuşup “Kocaeli’de 200 km asbestli boru var” diyen İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’a sosyal medya hesabından yanıt verdi. Özmural yaptığı açıklamada, “Daha önce de dile getirdiğimiz içme suyunda asbestli boru kullanımı problemini  22 yıldır çözememiş 7 milyar TL gibi dev bütçeye sahip bu yönetim şimdi de diyor ki; 200 km içme suyunda değişmesi gereken asbestli  boru var. En kısa sürede çözeceğiz..
“CADDELERİ GÖLE DÖNEN KOCAELİ”
Siz değil misiniz ki Kocaeli’de su musluktan içilir diyen. Siz değilmisiniz ki yer altına servet gömdük diyen. Ne oldu şimdi? Serveti gömdüğünüz doğru da kim için? 22 yıl sonra yağmurlar nedeni ile caddeleri göle dönen Kocaeli..

“ASBESTLİ BORUDAN SU İÇEN  BİR KOCAELİ”

Hala Yuvacık suyuna alternatif yaratılamamış Sapanca gölüne mahkum bir Kocaeli.. Hala  atık suyun yağmur suyuna karışması nedeniyle taşan arıtma tesislerine sahip bir Kocaeli…  Hala çamur yakma tesisleri doğru dürüst çalışmayan bir Kocaeli… Hala gri suyunu  değerlendiremeyen bir Kocaeli.. Hala asbestli borudan su içen bir Kocaeli… Kısacası konuşmalar ve vaatler Paris . Gerçekler ise Kenya..” dedi.