Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile 22 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Aile Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Final tarihi belli olan Aile dizisi geri sayıma başladı. 28 Kasım Salı akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Aile dizisinde kurşunların hedefi olan Aslan tekrar ayağa kalktı. Yeni bölümde Aslan’ın, “Hani ölürken insanın hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçer derler ya doğruymuş. Ve hayata geri döndüm. Yeniden doğdum ama bu defa nefretle değil sadece aşkla” sözü dikkat çekti. İşte olayların devam edeceği Aile 22 bölüm izle ekranı..

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisi büyük final için geri sayıma geçti. 28 Kasım Salı akşamı 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Aile dizisi yeni bölüm özeti merak edildi. 30. bölümü ile final yapacak olan Aile dizisi hayranları hüzünlendi. Show TV’nin sevilen yapımlarından olan Aile dizisi yeni bölümde Aslan küllerinden doğdu. Vücuduna gelen 3 kurşunla zor günler geçiren Aslan Soykan tekrar ayağa kalktı. Yeni bölüme Aslan’ın, “Hani ölürken insanın hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçer derler ya doğruymuş. Ve hayata geri döndüm. Yeniden doğdum ama bu defa nefretle değil sadece aşkla” sözü dikkat çekti. İzleyenlerin merakla beklediği yeni bölüm zamanı geldi. 28 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak Aile dizisinde Devin ve Aslan yeniden bir bebek sahibi olabileceklerini öğrendi. Evin reisi Hülya Soykan, Aslan’ın bebekleri olduğunda ayrı bir eve çıkacaklarını öğrenince krize girdi. Aile dizisi Hülya Soykan öldü mü merak konusu oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Aile dizisi 22. bölüm izle full HD tek parça ekranında..

28 KASIM SALI SHOW TV AİLE 22. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=fsGIkP0gi2w

AİLE DİZİSİ 22. BÖLÜM ÖZETİ

30. bölümle ekran macerasını sonlandıracak Aile dizisi 22. bölüm bekleniyor. Yeni bölümde sağlığına kavuşan Aslan Soykan herkesi şaşırtıyor. Küllerinden doğan Aslan’ın, “Hani ölürken insanın hayatı film şeridi gibi gözünün önünden geçer derler ya doğruymuş. Ve hayata geri döndüm. Yeniden doğdum ama bu defa nefretle değil sadece aşkla” sözleri izleyiciyi şaşırtıyor. 28 Kasım Salı akşamı 22. bölümü yayında olacak Aile dizisi yeni bölümde Soykanlar için yeni bir dönem başlıyor. Aslan ve Devin aşklarını kaldıkları yerden yaşamaya devam ediyor. Herkese ve her şeye rağmen el ele olan Devin ve Aslan bir bebek sahibi olmak için gün sayıyor. Devin, tüm yaşananlardan sonra ikisine de iyi geleceğini düşündüğü bir öneride bulunuyor. Çift terapisine başlamayı kabul eden Aslan doktora öyle şeyler söylüyor ki Devin şoke oluyor. Hülya ise eski gücünü geri kazanabilmek için harekete geçiyor. İlk adımı ise çiftlik evin arazisini geri almak oluyor. Aile yeni bölümde Devin’in hamile kalıp kalamayacağına dair verdiği tahlillerin sonucu belli oluyor. Devin soluğu hastanede alırken Bedri ve İlyas işbirliğini öğrenen Aslan, ikiliyi birbirine kırdıracak bir plan kuruyor. Anne ve baba olmak için bir şansları olduğunu öğrenen Aslan ve Devin, hayatlarıyla ilgili yeni bir karar alıyor. Günü geldiğinde bebeklerini, kendilerine ait yeni bir evde büyütecek. Aslan hayallerini süsleyen bu evi bulmak için harekete geçerken ikili bu kararını aileyle paylaşınca olanlar oluyor. Oğlunu kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelen Hülya herkesin önünde fenalaşıyor. Devin, Hülya’nın bu durumunun psikolojik olduğunu düşünüyor. Aslan ise annesinin duygusal manipülasyon yaptığına inanıyor. Çok daha fazlası bu akşam saat 8’de Aile yeni bölümde..

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer

DİĞER VİDEOLAR