Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Başak erkeğinin aşk hayatı çoğunlukla stabildir. Hayatındaki partnerine kendisini iyi hissettiren bir burçtur. Ancak çoğunlukla duyguları yerine mantığı ile hareket etmeyi tercih eder.

Başak erkeğinin aşk hayatı

Başak erkeği, titiz ve düzeni seven bir erkektir. Dolayısı ile 10’a çıkart benzer özellikler taşıyan birisiyle birlikte olması gerekir. Dağınık ve etrafını temiz tutmayan kişileriyle kuracağı ilişki oldukça az sürecektir. Karşısındaki kişiye aşık olsa dahi, hayatının tertipli ve düzenli olmasına özen gösterir. Bu duruma alışamayan ya da uyum göstermeyen kişiler ile kurduğu iletişim ve ilişki de haliyle kısa sürer.

Başak Erkeği Nasıl Aşk Yaşar?

Başak erkeğiyle yaşanılan ilişkide kişiler kendilerini özel hissetmektedir. Ancak başak erkeği her zaman mantıklı taraftan yaklaştığı için çoğu zaman duygularını ifade edemez. Başak erkeğiyle ilişki içerisine girmek isteyen partnerler bu konuya adapte olmalıdır. Romantik ve düşünceli yaklaşımları olmasına karşın bu düşüncesini göstermekte zorlanır. Dolayısı ile başak erkeği ile kurulan ilişki daha düzenli ve mantık çerçevesinde olacaktır.

Başak Erkeğinin Aşk Uyumu Nasıl?

Başak erkeği birçok burç grubu ile uyumludur. Özellikle toprak burçları arasında yer alan boğa, kadını ve oğlak kadını ile başarılı bir ilişki yürütebilir. Ancak bu burçların farklı problemleri de olabilir. Başak erkeği her ne kadar tertipli ve düzenli olsa da oğlak kadını için aynı şey geçerli değildir. Bazı durumlarda ise ikisinin birlikte üst düzey bir titizlik algısına bölünmeleri sebebiyle ilişkide farklı problemlerle karşılaşılabilir. Başak erkeği ve oğlak kadını birlikte olduğunda çoğunlukla duygulardan çok mantık ön plana çıkacaktır. Bu durum onlar için sorun olmadığı müddetçe ilişkilerinin uzun sürmesi mümkündür.

Başak Erkeği Balık Burcu ile Anlaşabilir Mi?

Başak erkeği balık burcu ile anlaşabilir. Aşk uyumları için belirlenen oran son derece yüksektir su burçları ile iyi anlaşan başak erkeği romantik ve mantıklı bir ilişki yaşayacaktır. Özellikle her 2 burcun da güveni ve sadakati önemsemesi sebebiyle bu konuda zorluk çekmeyecek eklerdir. Analitik düşünce konusunda da birbirlerine benzer özellikler gösteren başak erkeği ve balık burcu kadını arasında güvenli ve uzun süreli bir ilişki yaşanabilir.

Başak Erkeği, İkizler Burcu ile Anlaşabilir Mi?

Başak erkeğinin anlaştığı burçlar arasında ikizler burcu kadını da yer alır. Başak erkeği genellikle toprak burcu ve su burçları ile uyumlu ilişkiler yaşayabilmektedir. Bunun yanı sıra hava burcunda yer alan burçlar ile de uyumlu bir ilişki yaşaması mümkündür. İkizler, terazi ve kova burçları ile aşk uyumu yüksektir. Özellikle ikizler ile iyi anlaşıldığı söylense de başak erkeği ve ikizler burcu kadını arasında iletişim sorunları meydana gelebilir. İletişim sorunları çözüldükten sonra iletişimleri ve kurdukları bağ daha kuvvetli olacaktır.