Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Boğa erkeği, ilişkilerinde karşı tarafa sürprizler yapmayı seven ve onu ön planda tutan bir erkektir. Ancak ilişkinin süresine ve dinamiğine bağlı olarak boğa erkeği ile ilişki yaşamak zor olacaktır.

Boğa erkeği, ilişkilerinde karşı

Boğa erkeği seven ve aynı zamanda karşısındaki kişiden de yüksek oranda şehvet bekleyen bir burçtur. Karşısındaki insana değer veren ve değer verdiğini gösteren boğa, erkeği ilişkilerde zorlanabilir. Sadakati ve güveni önemseyen boğa erkeği ancak eskiden kalbi kırılmış hisse daha sonra hayatına girecek olan kadınlara zor anlar yaşatabilmektedir. Güven problemleri olan ve romantik ilişkilerde zorlanan bilen bir burçtur. Boğa erkeği ile olan ilişkide öncelik kadınmış gibi görünmesine karşın erkektir.

Boğa Erkeği Nasıl Aşk Yaşar?

Boğa erkeğinin yaşadığı aşk kişiyi bulutların üzerinde hissettirecektir. Ancak zaman içerisinde bulutlardan yere düşme oranı oldukça yüksektir. Boğa erkeği hayatına aldığı kadına her zaman değer verir ve duygusal bağ kurmayı tercih eder. Ancak bu bağ çoğunlukla yüzeyseldir. Boğa erkeği ilişkilerinde romantizmi, düzenli sadakati önemsemesini karşın maddi unsurları da önemser. Bu sebeple de hayatına aldığı kadının ekonomik şartlarını da gözetir.

Boğa Erkeği ile Eğlenceli İlişki Yaşanır Mı?

Boğa erkeğiyle yaşanan ilişki bazı zamanlarda eğlenceli olacaktır. Gezmeyi, yemeyi, yeni yerler keşfetmeyi ve yeni deneyimler kazanmayı seven bir burçtur. Ancak bütün bu süreç onun kontrolü altında olmalıdır. Boğa erkeği sürprizler yapmayı ve hediyeler almayı sever. Ancak kişiye olan sevgisi bittikten sonra hediye almayı bırakır, karşısındakinin kalbini kırar. Onu önemseyen diline yaşam biçimine ve aynı zamanda hareketlerine dikkat eden boğa erkeği sevgisi azalmaya başladığında karşısındakine hak etmediği şekilde davranabilir. Bu durum boğa erkeğinin egosu ile de ilgilidir.

Boğa Erkeği Hangi Burçlar ile Aşkta Uyumludur?

Boğa erkeğinin uyumlu olduğu farklı burçlar vardır. Boğa, kadını gibi boğa erkeği de hem toprak hem de su elementi ile iyi anlaşır. Ancak beklentilerin değişmesi sebebiyle her 2 elemente sahip olan burçlarla da zaman içerisinde kötü anlaşabilir. Örneğin su elementi duygusaldır ve romantizmi önemser. Boğa erkeği de duygusaldır ve romantizmi önemser. Ancak bunu herkese belli etmeyi tercih etmez. Bu sebeple de boğa erkeği ile yaşanan ilişkide burç uyumundan ziyade karakter uyumu daha önemlidir.

Boğa Erkeği Romantik Mi?

Duygusal ilişkilerinde romantik olmayı tercih eder. Karşısındakine sürprizler yapmayı, onları şaşırtmayı çok sevmektedir. Ancak duygusal bağ kurduğu kişilere güvenmesi çok zor olur. Güvendiğini dile getirse dahi genellikle boğa erkeğinin güven problemleri vardır. Bu sebeple de karşısındaki hangi burç grubundan olur ise olsun ona romantik davranması zaman alabilir. En başlarda romantik davranmayı tercih etse de zaman içerisinde ilişkilerde dinamikler değişir ve boğa erkeği romantik davranışlar yerine daha dostane davranışları tercih eder.