Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boğa Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Yaşadığı ilişkilerde her zaman sadakati ve güveni ön planda tutan boğa kadınının aşk uyumu farklı su burçları ile uyumludur. Aynı zamanda toprak elementine sahip olan burçlar ile de iyi bir ilişkiye sahip olacaktır.

Yaşadığı ilişkilerde her zaman

Boğa kadını, kendinden emin duruşu ile dikkat çeken bir burçtur. Güvene önem veren boğa, kadını ilişkilerinde her zaman sadakati önemser. Boğa kadını genellikle sağlık bir ilişki içerisinde olduğunda daha mutlu hissetmektedir. Partnerlerine güven vermesinin yanı sıra partnerlerinin de ona güven vermesini bekler. ilişkilerinde karşılıklı güven olmadığı takdirde bu durum farklı problemlere zemin hazırlayacaktır.

Boğa Kadınının Nasıl Aşk Yaşar?

Boğa kadını güvenli alanda aşk yaşamaktadır. Güvenli alanının dışına çıkmayı ve konfor alanının dışına itilmeye tercih etmez. Romantizmi ve şehveti önemser boğa kadını ile yaşanılan aşk kişinin yaşına ve aynı zamanda yükselenine de bağlıdır. Romantik yaklaşımı benimseyen ve partnerinin de ona romantik şekilde yaklaşmasını isteyen boğa, kadını bazı zamanlarda alıngan olabilmektedir. Fiziksel temas onun için son derece önemlidir ve bunun için partneriyle sık sık temasta bulunur.

Boğa Kadını ile Aşk Uyumu Nasıldır?

Boğa kadını genellikle toprak elementi ile uyumlu olan burçlar ile iyi anlaşılmaktadır. Bu burçlar arasında başak ve oğlak sık sık yer alır. Başak ve oğlak erkekleri ile boğa kadını düzenli, şehvetli ve romantik bir ilişki içerisine girebilir. Güvenli ilişkiyi önemseyen başak erkeği ve oğlak erkeği, boğa kadını ile yaşadıkları ilişkiden memnun olacaklardır.

Başak erkeği ve oğlak erkeği birbiriyle benzer özellikler gösterir. Özellikle güven açısından ve sadık ilişki kurma açısından bu iki burç birbirine benzemektedir. İki burcun beklentisi boğa kadınının beklentileriyle eşleşir. Dolayısı ile boğa kadını ile aşk uyumu en yüksek olan burçlar arasında başak erkeği ve oğlak erkeği yer alır.

Boğa Kadını Su Grubu ile Aşk Yaşayabilir Mi?

Su grubu burçları arasında yengeç, akrep ve balık yer almaktadır. Bu burçlar ile boğa kadınının uyumu olabildiğince yüksektir. Boğa kadını çekici bir kadındır ve kendinden emindir. Su burçları ise daha duygusal romantizme önem veren ve sadık ilişkileri tercih eden burçlar vardır. Dolayısı ile özellikle yengeç ve balık burçları ile boğa kadını iyi anlaşılacaktır. Ancak akrep erkeğinin sadık olma noktasında soru işaretleri olabilir. Bu durum boğa kadınını rahatsız edecek ve ilişkiyi sonlandıracaktır.

Boğa Kadını ile Aşk Zor Mu?

Boğa kadını ile olan ilişki yer yer zor olacaktır. Bunun temel nedeni sadakati önemsemesi ve herhangi bir güvensizliğe tahammülü olmamasıdır. Zevk almayı seven ve hayatın tadını çıkarmayı hedefleyen boğa kadını, partnerinden de aynı hedefleri bekler. Hedefler ve hayata bakış açısı farklılaştığı zaman boğa kadını ile ilişki yaşamak zor olabilmektedir.