Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şengil BBP’li Semerci’nin istifası için bastıracak

İsrail’e karşı boykotları desteğiyle bilinen BBP İl Başkanı Kaan Şengil, İsrail’e ihracat yapan patron BBP’li çıkınca, ismin istifası için bastıracağını söyledi.

İsrail’e karşı  boykotları

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Kaan Şengil, İsrail’e karşı durmak için yapılan Starbucks protestoları nedeniyle gözaltına alınan şahısları makamında konuk etmesiyle gündeme gelmişti.

BBP’Lİ MUSTAFA SEMERCİ

İsrail’e ihracat yapan şirketler arasında Pamukkale Kablo’nun da yer aldığını yazan Gazeteci Metin Cihan şirketin sahibi Mustafa Semerci’nin BBP kurucuları arasında yer aldığını ifade etti.Semerci 2018 genel seçimlerinde BBP kontenjanından AK Parti Denizli milletvekili adayı da olmuştu.

“KİM OLURSA OLSUN, HASMIMDIR”

Gazeteci Metin Cihan sosyal medya hesabından Kaan Şengil’in Starbucks eylemcilerine verdiği desteği alıntılayarak, “Tanıştırayım. BBP Kocaeli il başkanı. arkadaşları Starbucks basıp kahve içen insanlara saldırıyor. bu arada, partisinin kurucu yöneticisi İsrail’e milyon dolarlık sevkiyat yapıyor” dedi. Kaan Şengil ise bu ifadeler sonrası “Kim ki İsrail ile ticaret yapıyor benim  hasmımdır. Kim olursa olsun!!!” paylaşımını yaptı.

“İSTİFASI İÇİN BASTIRIN”

Gönderinin altında yorumunu paylaşan bir kullanıcı ise “Hasmımdır demekle bitmiyor bu işler, bastırın  istifası için de inanalım” dedi. İl Başkanı Şengil bu yoruma “Bastıracağım, takipte kalın, sevgiler” şeklinde cevap verdi.