Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Koç kadını ilişkilerinde son derece sadıktır, bağımsızlığına ve güvene önem verir. Karşısındaki kişiye güvenlikten sonra tamamen sadık bir ilişkinin içerisinde bulur. Kendisini tutkusu yüksektir. Enerjisi de aynı şekilde karşısındakine göre şekil alır.

Koç kadını ilişkilerinde son

Koç kadını bireysel yaşamına özen gösteren burçlardan biridir. Tutkulu ilişkileri sever ve ilişki içerisinde lider konumda olmayı tercih eder ancak karşısındaki kişiye yetkiyi bırakmaktan da çekinmez. Karşısındaki insana uyum sağlar ve istemese dahi onun beklentilerini kendisi için öncelik haline getirebilir.

Bu onun ne kadar sevdiğini gösteren önemli hareketlerden biridir. Çoğu zaman kendisi de bunun farkında olmaz. Sevmediğin ya da tercih etmediği şeyleri hayatındaki erkek için yaparken bulur kendini. Özgürlüğünün kısıtlanması başlarda rahatsız etmese de daha sonra kendisini kaybetmesine neden olabilir.

Koç Kadınının Aşk Hayatı Nasıl Olur?

Koç kadınının aşk hayatı genellikle son derece uyumludur. Kafasının dikine gitmesi de inatçı olması ve kendisi ile bağışıklığı sebebiyle çoğu zaman karşısındaki insanı zorlar. Ancak bu durumda kendisi de zorlanmaktadır. Tutkuya, enerjiye, bağımsızlığa özen gösterir. Maceraperestler ve ani aldığı kararlar karşısındaki kişiyi yorabilir. Ancak karşısındakinin düşüncelerini her zaman önemser ve mantık çerçevesinde hareket etmeyi tercih eder. Dolayısıyla karşısındaki kişiyi yiyorsa dahi sevgisi ve gösterdiği saygısıyla partnerine kendisini özel hissettirir.

Koç Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Koç kadını başarılı bir aşk yaşamaktadır. Her zaman dürüstlüğe önem göstermesinin yanı sıra karşısındaki kişiye güvendiği andan itibaren kendisini tamamen teslim edebilir. Aşk uyumuna bakıldığında partnerine olan duyguları daha ön plandadır. Koç kadını maceraperest hayatı keşfetmeye ve yeni deneyimler kazanmayı önemseyen bir burçtur. Dolayısıyla karşısındakinin onu dizginleyen ya da ona adapte olabilen bir kişi olması gerekir.

Koç Kadını ile Aşk Uyumu Yüksek Olan Burçlar Hangileridir?

Koç kadını ile aşk uyumu yüksek olan birçok burç vardır. Bu burçlar ile yaşanılan ilişkinin türü ve aynı zamanda ilişkinin süresine bağlı olarak uyumun değişebilmesi mümkündür. Koç kadını uyumlu olan burçlar arasında toprak burçları bulunur. Başak erkeği, oğlak erkeği ve boğa erkekleri ilişki için uygundur ancak boğa erkekleri ve koç kadını arasındaki liderlik sorunları ve boğa erkeğinin güvensizliği nedeni ile ilişki uzun sürmeyecektir.

Koç Kadını Ateş Burçlarıyla İlişki Yaşayabilir Mi?

Koç kadını ateş grubunda yer alan aslan erkeği, yay erkeği ve koç erkeği ile başarılı ilişkiler yaşayabilir. Ancak burada denge kurulması son derece önemlidir. Koç kadını çoğu zaman yönetilmeyi sevse de yöneten olmayı daha çok tercih etmektedir. Karar vermekte zorlanması sebebiyle hayatınız kolaylaştıracak kişilere yer vermeyi daha uygun bulur. Dolayısıyla koç kadını ateş borçlarıyla ilişki yaşayabilir ancak zaman içerisinde özellikle otorite problemleri yaşanabilir.