Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öztürk, başvurusunu yaptı!

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk, CHP’den İzmit Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu. Öztürk bugün resmi olarak başvurusunu gerçekleştirdi.

İzmit Kent Merkezi Ticari

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

CHP’DEN MECLİSE ADAY OLDU

Bu kapsamda Hürriyet’e verdiği yoğun destekle adından sıkça söz ettiren, İzmit Belediyesi’ni ilgilendiren her konu hakkında muhataplarından önce yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk de CHP’den İzmit Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Bugün ilçe binasında yoğun katılımla başvurusunu gerçekleştiren Öztürk, şu açıklamayı yaptı,” Bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız içim teşekkür ederim. Anneme babama, İKM’de beraber görev aldığımız yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

“PARTİ ÖNEMLİ DEĞİL”

Biz siyasete çok yabancı değiliz ama İKM başkanı olduktan sonra İzmit ve diğer ilçeleri başka partilerin almasıyla, Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’te yapması gereken bir çok işe destek vermiştik. İster istemez bizi siyasetin içine ittirler. Bizim için A partisi B partisi önemli olmadı hepsiyle güzel günler geçirdik ama gördük ki İzmit’i yönetecek, söz sahibi olacak, esnafın derdini dinleyecek halkın yanında olacak siyasetçiler olamadığını gördüm. İzmit’e daha çok katkı sağlamak için CHP’ye önce üye oldum sonra da meclis üyeliği için dosyamı değerli başkanıma vermek için geldim.

“ALIŞACAĞIZ”

35 yıldır esnaflık yapıyorum, İzmit’in merkezinde doğdum hizmet için bu göreve girmek istedim 15 yıldır ara sokaklarına dokunulmayan İzmit için Belediye Başkanımız bir dediğimizi iki etmedi elinden gelen bütün çabayı sart etti. özellikle Fethiye Caddesi için yapılan çalışmada büyük sıkıntı yarattılar ama biz ne olduğunu biliyoruz şu an İzmit’in en gözde yerleri İzmit’in sokakları oldu. Bu sokaklarda esnaflık yapan kişiler olarak daha çok çalışıp CHP’nin oyunu yükseltmek için aday adayı oluyorum. CHP’nin en iyi yere gelmesi için tüm çabayı göstereceğiz. Bugün benim için bir milat siyasi arenada mücadele etmek STK da mücadele etmek gibi değil ama biz alışıgız. Bu zamana kadar kimsenin emrinde olmadık sıkıntı yaşamadık bu saatten sonra Murat Öztürk olarak sizlerin emrindeyim telefonum 24 saat açık sizlere elimden geldiğince her şeyi paylaşmak isterim “