Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Yay erkeği ilişkilerinde özgürlüğüne özen göstermektedir. Yay burcuna sahip olan erkekler ve kadınlar her zaman bağımsızlığını ön planda tutarlar. Partnerlerinden de aynı bağımsızlığı ve özgürlüğe saygılı olmayı beklerler.

Yay erkeği ilişkilerinde özgürlüğüne

Yay erkeği ilişkilerinde özgürlüğüne özen göstermektedir. Yay burcuna sahip olan erkekler ve kadınlar her zaman bağımsızlığını ön planda tutarlar. Bağımsızlıkları ve özgürlükleri onlar için çok önemlidir. Dolayısıyla aşk hayatlarında da aynı özenin gösterilmesini beklerler partnerlerinden onlara kişisel alan tanımalarını ve özgürlüklerini kısıtlamalarını talep ederler.

Yay Erkeği İlişkilerinde Eğlenceli Mi?

Yay erkeği hem karakter olarak hem de ilişkilerinde her zaman eğlencelidir. Aynı durum yay kadını için de geçerlidir. Yay burcuna sahip olan kişiler genellikle hem bağımsızlıklarına düşkün olurlar hem de oldukça eğlenceli karakterleri vardır. Maceraya düşkün olmaları sebebiyle. Keşif yapmayı, yeni yerler bulmayı, seyahat etmeyi ve yeni deneyimleri oldukça severler. İlişkilerinde de bu özellikleri devam ettiği için eğlenceli vakit geçirmek mümkündür.

Yay Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıl?

Bu burcun sahip olan bireylerin aşk hayatları genellikle dalgalıdır. Çoğu zaman yalnızlığı tercih etseler de bazı dönemlerde ilişki istedikleri de olur. İlişki içerisine girdiklerinde ise yay erkekleri genellikle sadıktır ancak bağımsızlıklarına önem gösterirler. Bu bağımsızlıklarından dolayı partnerleri ile zor anlar yaşayabilirler. Partnerlerini önemserler dahi kendi hayatı ve düşünceleri için özel alan isterler. Bu sebeple de aşk hayatları genellikle ya dalgalı ya da durgundur.

Yay Erkeği Kıskanır Mı?

Erkeği kıskansa bile kıskandığını belli etmemektedir. Yüksek oranda kıskançlık duygusu yoktur. Ancak sevdiği kadının yanında bir başkasını gördüğünde ister istemez kıskanacaktır. Karşısındaki kadına duygularını açmaktan çekinmeyen bu burca sahip olan erkekler eğer gerçekten değer verdikleri biri söz konusu ise kıskandıklarını belli ederler. Ancak yay erkekleri, karşısındaki kadının hayatını kısıtlamaya kalkmaz, sadece duygu ve düşüncelerini paylaşır.

Yay Erkeğinin Uyumu Olan Burçlar

Yay erkeği ile uyumu olan burçlar şunlardır:

  • Koç kadını
  • Aslan kadını
  • Terazi kadını
  • Kova kadını

Koç Kadını ve Yay Erkeği İlişkisi

Her 2 burç da özgürlüğüne ve bağımsızlığına dikkat eder. Dolayısıyla birlikte geçirdikleri zamanlarda da hem kendi özgürlüklerini sağlarken hem de birbirlerini sevmeye devam edebilirler. Koç, kadını ve yay erkeği arasındaki ilişki oldukça güçlü olacaktır. Ancak birbirlerini kısıtlamaları sürece uzun ilişki yaşamaları mümkündür. Birbirlerine verdikleri değeri açıklamaktan çekinmeyen bu ikili, başarılı bir ilişki yaşar.

Terazi Kadını ve Yay Erkeği İlişkisi

Terazi kadını ve yay erkeğinin ilişkisi mantık dolu olacaktır. Birbirlerine alan açmaları ve birbirilerini önemsemeleri nedeni ile terazi kadını ve yay erkeği arasındaki ilişki son derece olumlu olacaktır. iki burç arasındaki uyum son derece yüksektir ve bu sebep ile de birlikte hem çok iyi arkadaş hem de partner olabilirler.