Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Erkeğinin Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Oğlak erkeği ilişkilerinde baskın tarafta olmayı tercih eder. Sorumluluk sahibidir ve partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapar.

Oğlak erkeği ilişkilerinde baskın

Bu burca sahip olan erkekler genellikle güvenilir ilişkilere sahip olurlar. Hedef odaklı ilişkiler yaşamayı tercih ederler. Oğlak burcu erkekleri her zaman kendi hedefleri olan, ayakları üzerinde durabilen ve etrafındaki insanlar tarafından saygı gösterilen kişilerdir. Dolayısıyla partnerlerinden de benzer özellikler beklerler. Oğlak erkeği ile yaşanılan ilişki genellikle mantık çerçevesinde olsa da duygularda zaman zaman ön plana çıkacaktır.

Oğlak Erkeği Nasıl Aşk Yaşar?

Oğlak erkeği hayatının her alanında olduğu gibi ilişkilerinde de son derece kararlıdır. Güvenilir bir partner olmalarının yanı sıra kararlı olmalarıyla da öne çıkarlar. Dolayısı ile oğlak erkeği ilişkilerde genellikle karar alan tarafta yer alır. Özellikle karşısındakine gerçekten değer veriyor ise onun mutlu olmasını isteyecektir. İlişkinin uzun ömürlü olmasını sağlamak adına önemli ve sağlam temeller atmaya isteklidir.

Oğlak Erkeği İlişkilerde Sadık Mı?

Oğlak erkeği bir ilişki içerisine girdiğinde sadık olmaya özen gösterir. Karşısındaki kadına kendisine nasıl davranmak isteniyor ise o şekilde davranır. Bu sebeple de güvenilir ve sadık bir ilişki içerisine girer. Karşısındaki kişinin de kendisine sadık davranmasını ister. Yeni nesil ilişkilerden uzak olan oğlak erkeği geleneksel ilişkileri daha çok benimsemiştir.

Oğlak Erkeği Kıskanır Mı?

Oğlak erkeği kıskanan bir burçtur. Özellikle karşısındakine gerçekten değer veriyor ise kıskanması kaçınılmazdır. Ancak kıskandığı zaman karşısındaki kişinin hayatını kısıtlamaz. Bir süre boyunca kendi içerisinde duygularını yaşayan ve bu süreçte karşısındaki kişiye soğuk davranan bir burçtur. Ancak kıskandığı zaman genellikle mesafe koymak yerine duygularını farklı şekilde ifade etmeyi tercih eder. Doğrudan kıskandığını dile getirmeyi kendisi için uygun bulmaz.

Oğlak Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar

Oğlak erkeğinin uyumlu bir romantik ilişki yaşayabileceği burçlar şunlardır:

  • Boğa kadını
  • Başak kadın
  • Yengeç kadını
  • Balık kadını

Oğlak Erkeği ve Boğa Kadını İlişkisi

Bu 2 burç romantik bir ilişki yaşamaya başladıklarında hem tutku dolu hem de birbirlerini yüksek oranda arzuladıkları bir ilişkiye başlarlar. Birbirlerini hayatlarında önceliklendirme birler ve hem mantık hem de duygunun önde olduğu bir ilişki yaşarlar. Oğlak erkeği boğa kadını tatmin etmek ve sevildiğini hissetmek için bir sürü sürpriz hazırlayacaktır. Boğa kadını ise oğlak erkeğini mutlu edebilmek için elinden geleni yapacaktır.

Oğlak Erkeği ve Balık Kadını İlişkisi

Oğlak erkeği ve balık kadını arasındaki ilişki çoğu zaman zorlayıcı olabilir. Balık kadınının hassas ve duygusal yanı oğlak erkeği için karmaşık olabilmektedir. Ancak iletişim kurmaya devam ettikleri müddetçe yıllarca süren mutlu bir ilişki yaşayabilirler. Birbirilerine hislerini ve düşüncelerini dürüst bir şekilde paylaştıkları müddetçe sorun yaşamayacaklardır.