Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 138 Bölüm Canlı İzle Full HD Tek Parça! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle Youtube

Kuruluş Osman yeni bölüm bekleyen izleyicilere “Türk’e kefen biçenin akıbeti ölümdür!” mesajı geldi. 29 Kasım Çarşamba günü yayında yer alan Kuruluş Osman 138. bölümde Karacelasun kardeşi Akcelasun’un intikamının peşine düştü. Uçlar’da baskın yapıldı. Yakup beyin hayatı tehlikede. İşte merak edilen Kuruluş Osman 138 bölüm izle ekranı..

Kuruluş Osman yeni bölüm

Kuruluş Osman 138 bölüm canlı izle full HD tek parça ekranı geldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Kuruluş Osman yeni bölüm geldi. 29 Kasım Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Kuruluş Osman 138. bölümde Osman bey büyük bir tehlike olduğunun farkına vardı. Fakat “Korku Müslüman toprağında yaban ot gibidir asla yeşermez amma eğer ki yeşertmeye çalışırlarsa buna da asla müsaade etmeyiz!” diyerek düşmana fırsat vermeyeceklerini ilan etti. 29 Kasım Çarşamba Kuruluş Osman yeni bölümde Yakup Bey’in canı tehlikeye düştü. Ekran başındaki seyircinin pürdikkat takip ettiği yeni bölümde Türkmen Bey’leriyle toplandı. Ne Moğol’a ne de Bizans’a göz açtırmadı. Fakat biatını geri aldığı için Osman Bey bu toplantıda olmaması dikkat çekti. Osman Bey Moğollar’ın, Türkmen Beylerinin, kendisinin ve de Yakup Bey’in peşinde olduğunun farkında. Saadet Hatun’a Yakup Bey’in nerede olduğunu sorunca işler karıştı. Peki, canı tehlikede olan Yakup Bey ölecek mi? İşte merak edilen ATV Kuruluş Osman 138 bölüm izle ekranı..

29 KASIM ATV KURULUŞ OSMAN 138. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 138. BÖLÜM ÖZETİ

29 Kasım Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Kuruluş Osman yeni bölümde Karacelasun, kardeşi Akcelasun’un intikamını almak için Uçlar’a gelip baskın veriyor. Yakup Bey’in hayatı tehlikeye giriyor. Kuruluş Osman’da bu hafta Karacelasun, Üstat Gera ile karşılaşınca olanlar oluyor. Üstat Gera ve Karacelasun ittifak edecek mi merak ediliyor. Orhan Bey ve Holofira’nın aşkı gitgide büyüyor. Fakat Malhun Hatun’un bir hamlesi Holofira’yı oldukça üzüyor. Alaeddin Bey ve Gonca Hatun birbirleriyle kılıç kılıca geliyor. İkili birbirine neyin hesabını soruyor. Karacelasun ve nökerleri Uç Pazar’a baskın emri veriliyor. Mehmet Bey olay üzerine çok öfkeleniyor. Osman Bey büyük bir tehlike olduğunun farkına varıyor. Fakat “Korku Müslüman toprağında yaban ot gibidir asla yeşermez amma eğer ki yeşertmeye çalışırlarsa buna da asla müsaade etmeyiz!” diyerek düşmana fırsat vermiyor. Yakup Bey o esnada Türkmen Bey’leriyle toplanıyor. Ne Moğol’a ne de Bizans’a göz açtırmıyor. Fakat biatını geri aldığı için Osman Bey bu toplantıda yer almıyor. Yakup Bey’in canı tehlikeye düşüyor. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Kuruluş Osman yeni bölümde..

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit, Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez