Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başak Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Başak kadına ilişkilerinde sağduyulu olan taraftır. Genellikle mantığıyla hareket eder ve derin düşünceleri ile bilinir. Romantik ilişkileri ve flört etmeyi seven bir yapısı vardır.

Başak kadına ilişkilerinde sağduyulu

Başak kadınının aşk hayatı partnerlerine göre oldukça pozitiftir. Ancak bu soru başak kadınına sorulduğunda kafasında birçok farklı sorunun olduğu görülür. Başak kadınları derinlemesine sorgulayan ve genellikle obsesif kompulsif bozukluk gösterme eğilimleri olan kişilerdir.

Başak kadınının bu takıntılı eğilimleri nedeni ile ilişkide partner anlamasa dahi başak kadını zorlanabilir. Özellikle başak kadını karşısındakine henüz güvenmiyor ya da sorgulaması gereken bir durum oluşuyor ise bu durumda takıntılı hali artabilir. Ayrıca başak kadını yaşanan problemler sonucunda partnerinin üzerine gitmekten ve sorgulamaktan da çekinmeyecektir.

Başak Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Başak kadını ilişkilerinde genellikle olumlu tarafta bulunur, ilişkilerinde partnerini mutlu etmeye odaklanır. Ancak kendi mutluluğunu göz ardı etmez. Bu sebep ile takdir edilesi bir burçtur. Aklına takılan soruları sormaktan çekinmeyen ve şüphelendiği konular hakkında kolaylıkla konuşabilen biridir. Ancak kısa süre içerisinde sinirlenebilmesi ve karşısındakinin üzerine gidebilmesi neden ile baskı oluşturabilir. Başak kadını ilişkilerinde detaya önem verir. Bu sebeple de karşısındaki partnerinin de detaylara önem vermesini bekler.

Başak Kadını ile İlişki Zor Mu?

Başak kadını ile yaşanılan duygusal ilişki çoğunlukla zor olmamaktadır. Ancak bu durum başak kadınının ilişkide ne kadar tatmin olduğu ile de ilgilidir. Eğer beklediği sevgiyle karşılaşıyor ise partnerini zorlamayı düşünmez ancak partnerinin. Ondan yalan söylediğini hissediyor ya da dürüst olmadığını fark ediyorsa bu durumda başak kadını farklı şekilde davranabilir. Sonucunda ise başak kadınıyla yaşanılan ilişkinin zorlaşması ile karşılaşılabilir. Ancak bu durumun temel sebebi partneridir. Aynı zamanda başak kadınının düzeni sevmesi sebebiyle partnerinin de benzer bir düzen içerisinde olmasını bekler.

Başak Kadınının İlişkiden Beklentisi Nedir?

Başak burcuna sahip olan bir kadının beklentisi yaşına ve ekonomik durumuna göre değişiklik gösterir, ilerleyen yaşlarda bir başak kadını yüksek ihtimalle hayatını beraber geçireceği kişiyi bulmak ister. Ancak daha genç yaşlardaki başak kadınları hayatlarına uyum sağlayacak kişileri beklemektedir.

Dolayısıyla hangi yaş grubunda olursa olsun bir başak kadını her zaman sakinliğe ve kendi beklentilerine uyum sağlanmasına özen gösterir. Başak kadınının bir ilişkiden beklentisi çoğunlukla mutlu olmaktır. Sakin huzurlu ve aynı zamanda güvenli bir alanda güvendiği insan ile vakit geçirmek ister.

Başak Kadınının Hangi Burçlar ile Uyumlu?

Başak kadınının uyumlu olduğu burçlar arasına yengeç burcu yer alır. Yengeç burcu ile uyumu son derece yüksektir. Bazı zamanlarda birbirlerine zor anlar yaşatabilseler de genellikle başak kadını ve yengeç erkeği mutlu bir ilişki içerisinde olur. Başak kadını, yengeç erkeği ile iletişim kurduğu müddetçe mutlu olacaklardır.