Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Balık Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır? Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Balık kadınının aşk hayatı genellikle sakindir. Sükuneti tercih eden ve huzurlu bir ilişki peşinde olan bu burç genellikle maceraperest ilişkilerden uzak durur. İnişli çıkışlı ilişkiler de balık kadını için uygun değildir.

Balık kadınının aşk hayatı

Balık kadını ilişkilerinde duygulara önem vermektedir. Kişisel yaşamımda, kariyerinde ve aşk hayatında her zaman duyguları ön plandadır mantığıyla hareket ettiği zamanlar olsa dahi çoğunlukla duygularına göre hayatına şekil verir, ilişkilerinde de duyguları çoğunlukla ön planda olur.

Balık kadınının aşk hayatı karşısındaki erkeğe göre de değişebilir. Çok sevdiği erkekler için hayatını ve karakterini değiştirebilme özelliğine sahiptir. Ancak zaman zaman bu özelliğinden dolayı yara alır. Balık kadını kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olsa da duygusal iniş çıkışları fazladır.

Balık Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Başak burcuna sahip kadınlar aşklarına doruklarda hissetmektedir. Genellikle duyguları zirvededir. Duygularında azalma olduğunda öncelikle kendilerini suçlarlar. İlişkide ortaya çıkan problemlerde kendilerini suçlama eğilimi fazladır. Genellikle duygusal oldukları için sorunların arttığını düşünürler. Ancak konu çoğu zaman onların duygusal düşünceleri değildir. Aynı zamanda balık kadınıyla yaşanılan aşkta balık kadınının hislerinin kuvvetli olduğu unutulmamalıdır. Yalan söylendiğini ondan bir şey saklandığını çok rahat bir şekilde fark eder.

Balık Kadını Romantik İlişkilerde Ne Bekler?

Balık kadını bir romantik ilişkiden onu yorumlamasını bekler. Sakin ve ılımlı bir ilişki balık kadını için daha uygun olacaktır. Maceraperest ve sürekli yeni deneyimlerin yer aldığı bir ilişki balık kadını için uygun değildir. Balık kadını daha çok rutini ve aynı zamanda düzeni tercih eder. Dolayısıyla karşısındaki partnerin de benzer özellikler taşıması gerekir. Sevdiği zaman gerçekten seven ve değer veren bir burçtur sevgisini göstermekten çekinmez ve genellikle duygusal yapısıyla öne çıkar.

Balık Kadını Aşık Olduğunu Belli Eder Mi?

Balık kadını aşık olduğunu kendi taktiklerine göre belli eder. Eğer karşısındaki kişiden emin değilse duygularını belli etme aşamasını çekimser davranır. Ancak karşısındaki kişiye hem hisleri yoğun hem de karşısındaki kişiden emin olduğu takdirde hiç düşünmeden adım atacaktır. Bazı zamanlarda flört etmeyi daha çok tercih eder. Bu sebeple de karşısındaki kişinin ona adım atmasını ister. Bunun için de çoğu zaman beğendiği kişiler ile flört yöntemi ile iletişim kurar.

Balık Kadını ile Uyumlu Burçlar Hangileri?

Balık kadını ile akrep erkeği genellikle uyum içinde bir ilişki yaşarlar. Uyum oranları yüksek olduğu için hem birlikte iyi anlaşmaları hem de iyi iletişim kurmaları mümkündür. Farklı dinamikleri olmasına karşın hem cinsel hayatları hem de hayata bakış açıları aslında içten içe aynıdır. Dolayısıyla ilişkiye zaman verdikleri takdirde balık kadını ve akrep erkeği arasında inanılmaz mutlu bir ilişki ortaya çıkacaktır.