Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkizler Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

İkizler kadını evliliğinde hem kendi karakterini korumaya çalışırken hem de partnerine özen gösterir. Genellikle karar almakta zorlandığı için evliliğin bazı dönemleri zorlayıcıdır ancak iletişim kurarak tüm sorunları çözmeye hazırdır.

İkizler kadını evliliğinde hem

İkizler burcuna sahip kadınlar, evliliklerinde genellikle mutludur. Çoğu zaman ev işleri ile ilgilenmeyi kendisi tercih eder. Planlı ve programlı yanları nedeniyle ilişkinin daha kolay ilerlemesini sağlar. Bazı zamanlarda kendisine akışa bırakırken, bazı zamanlarda bir plan içerisinde olmayı tercih etmektedir. İkizler kadını hem iş olarak yoğun bir hayata sahiptir hem de özel hayatındaki dalgalanmalar nedeniyle kendisini bunalmış hissedebilir. İkizler kadını ile yapılan evlilik çoğu zaman tatmin edicidir. Bu durum karşısındaki kişinin ikizler kadını ile ne kadar anlaştığına bağlıdır.

İkizler Burcu Nasıl Biriyle Evlenmek İster?

İkizler burcu kadınının evlenmek istediği kişinin özellikleri onun için nettir. Bazı zamanlarda kararsız olmasına karşın bazı zamanlarda karşısındaki insandan ne beklediğini çok iyi bilir. Çoğu zaman duygularını anlatmakta zorlandığı için ilişkileri zordur. Bu sebeple de kendisine adapte olabilecek kararsızlığını anlayacak ve duygularının inişli çıkışlı olduğunu kabul edecek birisi gerekir.

İkizler Burcu Kadını Evlilikte Nasıl Davranır?

İkizler burcu kadını evlilikte sevgili ilişkisinde nasılsa o şekildedir. Sevgili ilişkilerinde genellikle kararsız olan taraftır. Ancak bir şeye hırslandığında ya da inat ettiğinde genellikle kararlarını daha hızlı alır. Dolayısıyla ikizler kadını evlilikte de aynı şekilde davranacaktır. Çoğu zaman ev işlerini tercih etmez. Ancak bazı zamanlarda ev ile sadece kendisi ilgilenmek ister. Bu durumda onun kişisel alanına ve isteklerine saygı duracak bir eş gerekir.

İkizler Burcu Kaç Yaşında Evlenir?

İkizler burcu genellikle yirmili yaşlarından sonra evlenmektedir. Okul hayatı bittikten ve iş hayatına adapte olduktan sonra evlenmeyi tercih eder. Bunun temel sebebi kendisini daha emin hissetmesidir. Hayatını düzene oturttuktan sonra evlenmesi onun için daha uygundur. Hem kararlarını daha kolay alabilir hem de karşısındakinden önce kendisine güvenmeyi öğrenmiş olur.

İkizler Burcu Evliliğe Uygun Mu?

İkizler burcu evlilik için uygun bir burçtur ancak partnerinin onunla uyumlu olması gerekir. Partneri onu anlamadığı ve kararlarına saygı göstermediği müddetçe ikizler burcu kadını ile evlilik zor olacaktır. Genç yetişkin yaşlarda evlenmeyi tercih etmelerinin de etkisiyle ikizler burcunun evliliğe olan yatkınlığı bazı zamanlarda kafa karıştırabilir. Kendi alanına ve hayatına özen gösteren bir burçtur. Evliliğinde de eşinin hayatına ve kararlarına aynı özeni göstermeye çalışacaktır.

İkizler Burcu Kadını Hangi Burç ile Evlenmeli?

İkizler burcu kadını ile evlenmeye en uygun burç terazi burcudur. Terazi burcu ve ikizler burcu arasında aşk uyumu oldukça yüksektir. Dolayısıyla evlendikleri zaman birbirlerini daha iyi anlayacaklar ve bu sebeple de iletişimleri hem eğlenceli hem de uzun süreli olacaktır.