Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Akrep burcuna sahip kadınlar genellikle herkesle anlaşabilir. Bazı insanlar ile çok iyi arkadaş olurken, bazıları ile evlenmeleri de mümkündür. Akrep burcu kadınları evliliklerinde genellikle güvenli ve heyecanlı bir karaktere bürünürler.

Akrep burcuna sahip kadınlar

Akrep kadını evliliklerinde ön planda yer almayı sever karşısındaki kişiyi korur ve onun için en iyi olacak şeyleri önerir. Akrep kadını ile ilişki yaşamak bazı zamanlarda zor olsa da aslında karşısındaki kişiyi sevdiği anda karakterinden ödün vermeye başlar. Bu durum ise akrep kadınının zor ve sert yanlarının törpülenmesi anlamına gelir. Akrep kadını evliliğinde karşısındakine hep düşünür ve ilişkilerinin yürümesi için ılımlı davranır. Ancak kızdığında ya da sinirlendiğinde kindar tavırlar gösterebilir.

Akrep Kadınının Anlaşacağı Burçlar

Akrep kadını evlenmek istediğinde karşısındaki kişinin burcuna göre karar verebilir. Duygularına hitap eden ve onu iyi hissettiren bazı burçlar olacaktır. Bu burçlar arasında özellikle yengeç burcu onun en iyi anlaştığı burçlar arasında yer alır. Akrep kadını hangi burçla evlenmeli sorusu sorulduğunda genellikle yengeç burcu cevabı verilir. Akrep kadının anlaşacağı ve evlenmeye uygun bulacağı burçlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Yengeç erkeği
  • Balık erkeği
  • İkizler erkeği
  • Koç erkeği

Akrep Kadını Hangi Burç ile Evlenmemeli?

Akrep kadını bazı burçlar ile yüksek oranda anlaşırken, bazı burçlar ile anlaşamaz karakter özelliklerinin ayrılması ilişkinin daha zor olmasına neden olur. Bu sebeple de çoğunlukla hava grubunda yer alan burçlar ile akrep kadını uyum sağlayamaz. Özellikle kova ve terazi burçlarındaki erkekler akrep burcunun anlaşılamayacağı ve evleneceği burçlar arasında yer alır. Bu iki burcun yanı sıra boğa burcu da akrep kadınının evlenmemesi gereken bir burçtur.

Akrep Kadını ve Yengeç Erkeği Evliliği

Akrep kadını ve yengeç erkeği arasında muhteşem bir uyum vardır. Akrep kadını daha çok öne çıkmayı tercih ederken, yengeç erkeği her zaman onu destekleyecektir. Birbirleri arasında güçlü bir bağ kurmaları mümkündür. Yengeç erkeği daha çok evde vakit geçirmeyi ve kendi halinde takılmayı tercih eder akrep kadını ise olduğu yerde benliğini göstermekten çekinmez. Sırasında oluşan bu dinamik ilişkilerine yön verecektir. Çoğu zaman eğlenceli, anlayışlı ve güçlü bağlara sahip bir ilişki yaşamaları mümkündür.

Akrep Kadını ve Balık Erkeği Evliliği

Akrep kadını ve balık erkeğinin evliliği genellikle ılımlı geçer. Akrep kadını çoğu zaman eğlenceli, keyifli ve dışa dönüktür. Çoğu şeyi kendisi yönetmek ister. Aldığı sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirir. Bu sebeple de evlendiği erkekten takdir görmek ister. Balık erkeği ise evlilikte ipleri karşısındakine bırakabilir. Akrep kadını ipleri çekinmeden alacak ve ilişkiyi yönetmeye başlayacaktır. Balık erkeği bu durumu kabullendiği andan itibaren evlilikleri seviye atlayacak ve birlikte duygusal ve derin bir ilişki yaşayacaklardır.