Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni 5 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Sakla Beni Dizi 5 Bölüm İzle Youtube

Star TV sevilen yapımı Sakla Beni yeni bölüme Naz ile İncila’nın restleşmesi damga vurdu. 30 Kasım Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümde her şeyi öğrenen Naz terör estirdi. Sakla Beni 5. bölüme, “Ya Naz’a söyleyeceğiz her şeyi ya da bunun içinde debelenip duracağız” sözü dikkat çekti. İşte Sakla Beni 5. bölüm izle ekranı..

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni dizisi severlere yeni haber geldi. Perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizide bu akşam yaşanacaklar merak konusu oldu. Star TV’nin yeni dönem yapımlarından olan Sakla Beni 5. bölüme Naz ve Mete’nin düğünü damga vurdu. İncila’dan, “Senin için sadece önemsiz bir bekarlığa vedaydım. Ben kendi hayatıma veda ettiğimi bilerek yaşadım bunları” sözleri geldi. 30 Kasım Perşembe günü Star TV’de yerini alacak Sakla Beni yeni bölümde gizli sırlar ortalığa saçıldı. Naz’ın sır kutusu İncila’yı evden gönderme planı başladı. Mete bir yandan Naz’la nikah masasına otururken bir yandan da yaşadığı gecenin etkisinden çıkamayan İncila’ya “Benim suçum neydi” diye sordu. Heyecan dolu Sakla Beni 5. bölüme, “Ya Naz’a söyleyeceğiz her şeyi ya da bunun içinde debelenip duracağız” sözü dikkat çekti. İşte Sakla Beni 5 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

30 KASIM 2023 SAKLA BENİ 5. BÖLÜM CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

SAKLA BENİ 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

30 Kasım Perşembe günü ekrandaki yerini alan Sakla Beni yeni bölümde Mete ve Naz’ın düğün düğü gelip çatıyor. Naz’a ayrılık kararını açıklayacağı sırada İncila’nın ortaya çıkması Mete için büyük bir şok etkisi yaratıyor. İncila’nın gerçekte kim olduğunu öğrenmesiyle Mete’nin tüm planları çıkmaza giriyor. Mete bir yandan kandırıldığını düşünürken bir yandan da öfke patlaması yaşıyor. Büyük hayal kırıklığı hisseden Mete, herkesi şaşırtacak bir karar alıyor. Naz ile evlilik tarihini hızlandıran Mete, İncila’yı derinden sarsıyor. Naz’ı bulutların üzerine çıkaran kararın ardından İncila’nın bileti kesiliyor. Oğlunun Naz ile evlenmesine razı olmayan Gülten, Mete’ye herkesi şaşırtacak bir şart koşuyor. Kına gecesinde yaşanan karışıklık ardından Mete, Naz ve İncila üçgeninde tüm hesaplar karışıyor. 30 Kasım Perşembe yayınında Naz ile İncila ayrılıyor. Mete’den İncila’ya “Kaçalım buradan” teklifi geliyor. İşte Sakla Beni 5. bölüm izleme ekranı.

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent

SAKLA BENİ SON BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR