Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oğlak Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Oğlak, kadına evliliğinde duygudan ve romantizmden çok mantık bekler. Partnerinden bu konuda ona destek olmasını ister ve böylelikle evliliği daha uzun ömürlü olur.

Oğlak, kadına evliliğinde duygudan

Oğlak kadını genellikle romantizmi tercih etmez, daha çok mantığıyla hareket eder ve yılışık tavırlar özellikle hiç hoşuna gitmemektedir. Bu sebeple de karşısındaki kişiden olgun bir ilişki yaşamasını bekler. Evlendiği zaman genellikle mantık evliliğine yönelir. Karşısındakine çok aşık olsa dahi çoğunlukla mantığıyla hareket edecektir. Mantığıyla hareket etmesi, partneri tarafından yanlış anlaşılabilir ve sevmediği düşünülebilir. Ancak oğlak kadını sevmesine rağmen mantığından vazgeçmeyecektir. Partnerinin de evlenmeden önce bunu kabul etmesi, evliliğin daha kolay yürümesini sağlar.

Oğlak Kadını Evlilikte Zorlanır Mı?

Oğlak kadını evlilikte değil duygularda zorlanır, hissettiği duyguları göstermek onun için dünyanın en zor şeyidir. Bu sebeple de oğlan kadınıyla ilişki içerisine giren kişiler genellikle hislerinden emin olamamaktadır. Oğlak kadını çok sevdiği ve çok güvendiği takdirde kendisini yavaş yavaş açmaya başlar. Evliliğe ilişkiye romantizme her zaman mantık çerçevesinde yaklaşacaktır. Bu sebeple de partnerleri genellikle onun sevip sevmediğini anlama konusunda zorluk yaşar. Fakat onu tanıdıktan ve ona güvenlikten sonra oğlak kadınının çok aşık olduğunu anlayacaklardır.

Oğlak Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Oğlak kadını ile uyumlu bazı borçlar vardır. Bu burçlar arasında başak, akrep ve balık yer alır. Boğa erkekleriyle anlaşmasına karşın onların duygularını gösteriş biçimi ve karakterleri nedeniyle ilişkinin evliliğe gitmesi genellikle mümkün değildir. Oğlak kadını daha çok başak erkeği, akrep erkeği ve balık erkeğinden biri ile evlendiğinde mutlu olacaktır. Oğlak kadını ile uyum oranı düşük olsa da koç erkeği ve terazi erkeği de evlenebileceği burçlar arasındadır. Ancak oğlak kadını ile koç ya da terazi erkeği evleneceği zaman mutlaka birbirlerine açık ve dürüst bir iletişim kurma sözü vermelidir.

Oğlak Kadını, Başak Erkeği ile Mutlu Bir Evlilik Yaşar Mı?

Oğlak kadını eğer bir başak erkeği ile evlenir ise mutlaka mutlu olacaktır. Aralarındaki dinamik kendi dilleri ile oluşturulacaktır. Bu sebeple de ilişkileri hem birbirlerine saygı duyarak hem de yüksek uyum içerisinde geçer. Uzun bir evlilik isteyen başak erkeği genellikle oğlak kadınıyla iyi bir partner olur. Birbirlerini anlamaları ve dinlemeleri ilişki boyunca çok önemlidir. Bu aşamayı yakaladıktan sonra birbirleriyle uzun ömürlü bir evlilik yaşayabilirler.

Oğlak Kadını, Akrep Erkeği ile Mutlu Bir Evlilik Yaşar Mı?

Oğlak kadını ve akrep erkeği genellikle birbirleriyle eşleştiği için mutlu olurlar. Birlikte yüksek bir enerji ortaya çıkarırlar ve gelecekleri oldukça olumludur. Oğlak kadını ve akrep erkeği arasındaki ilişki çoğunlukla uzun bir ömre sahip olacaktır. Bunun temel sebebi ise birbirlerini anlamaları ve birbirleri ile çok iyi eğlenebilmelidir.