Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kova Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Kova kadını ayakları yere sağlam basan bir ilişki ister. Karşısındakinden dürüstlük ve saygı bekler. Hor görülmek, ikinci plana atılmak kova kadını için uygun değildir.

Kova kadını ayakları yere

Kova kadını aşk ilişkilerinde zorlu sevmektedir. Karşısındaki kişinin onun peşinden koşmasını ve ona değerli hissettirmesini ister. Bu durum başta partnerinin zorlasa da zaman içerisinde alışmaya başlar. Hatta çoğu zaman ilişkiye yeni bir kıvılcım katması nedeniyle de eğlenceli bulunur. Kova kadını flört etmekten çekinmeyen bir kadındır.

Duygularını ifade eder ve karşısındaki kişiden de aynı şeyleri bekler. Kova kadınının aşk uyumu oldukça yüksektir. Karşısındaki kişiye değer verdiği andan itibaren ona kendisini özel hissettirir ve bu sebeple de karşısındaki kişinin burcundan çok karakteriyle ilgilenir. Ancak çoğu zaman astrolojik olarak denge sağlanması da kova kadını için önemlidir.

Kova Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Kova kadını ilişkilerinde mantıklı taraftadır. Duyguları onu ele geçirse dahi mantığından ödün vermez. Aynı zamanda çoğu kişinin önemsediği şeyleri kova kadını önemsemez. Bazı ilişkilerde sorun olacak özellikler kova kadını için normal olarak kabul edilir. Karşısındakine değer verdiği andan itibaren onu hatalarıyla benimser dış görünüşünden çok karakterine önem verir. Karakter kova kadını için en önemli unsurdur. Kova kadını bir kişinin önce karakterine aşık olur, daha sonra o kişinin fiziksel özelliklerini sevmeye başlar.

Kova Kadını ile İlişki Zor Mu?

Kova kadını ile duygusal ilişkiler bazen zor olabilmektedir. Bunun sebebi ilişkide genellikle kaçan tarafta olmasıdır. Kova kadını ile iletişim kurulduğu zaman genellikle iyi anlaşılır ancak konu duygulara geldiğinde kova kadını bazen çekingen davranabilir. Özellikle emin olmadığı hisler var ise bu durumda kova kadını genellikle ilişkinin zora girmesine sebep olacaktır. Kova kadınının kendini rahat ve konforlu hissetmesi ilişkide kendini açabilmesi için önem taşır. Dolayısıyla kova kadınıyla ilişkiler karşısındaki kişiye bağlı olarak zorlaşabilir.

Kova Kadını Aşkta Ne İster?

Kova kadını aşkta mutlu olmak ister karşısındaki kişinin onu anlamasını onun peşinden koşmasını ve ona saygı göstermesini önemser. Bunlarla karşılaşmadığını da o ilişkiye başlamaz. Ya da ilişki daha kısa sürer. Kova kadını aşkta her zaman ne istediğini bilen biridir. Ancak kafası karıştığı zamanlarda karar vermesi zorlaşabilir.

Kova kadını aşkta ne istediğini bilmesine karşın bazen karşısındakinin isteklerini önceliklendirebilir. Bu durum ise onun kendinden çok karşısındakini önem verdiğini gösterir. Zaman içerisinde bu durum kova kadını için probleme dönüşebilir.

Kova Kadını En Çok Hangi Burç ile Uyumlu?

Kova kadını en çok terazi erkeği ile uyumludur. Terazi erkeği ve kova kadını birbirlerini tamamlayan özellikler sergiler. Kova kadının beklentilerini terazi erkeği büyük bir içtenlikle karşılayacaktır. Bu sebep ile de ilişkileri uzun ömürlü olur.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!