Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu videoyu izlemelisiniz, tüm heybetiyle TCG Anadolu!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi, yerli ve milli üretim TCG Anadolu, geçtiğimiz günlerde İzmit Körfezi’ne giriş yaptı. 6 Aralık tarihine kadar Kocaeli’de olacak gemiye ziyaretçi akını yaşanırken Milli Savunma Bakanlığı tarafından onaylanan video Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en

Türk Silahlı Kuvvetlerinin en büyük savaş gemisi, yerli ve milli üretim TCG Anadolu geçtiğimiz günlerde İzmit Körfezi’ne giriş yaptı. Vatandaşların 6 Aralık Çarşamba gününe kadar 10.00-18.00 arasında ziyaret edeceği geminin videolarını Milli Savunma Bakanlığı onayladı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

RİNG SEFERLERİ DÜZENLENİYOR

Araçlarıyla Büyükşehir Belediyesinin ana binasının arkasında yer alan otoparktan giriş yapabilen ziyaretçiler için 1 Mart Vapur İskelesi’ne kadar koridor oluşturuldu. TCG Anadolu’yu ziyaret edecekler için 1 Mart Vapur İskelesi’nen deniz araçlarıyla ring seferleri düzenleniyor.

“GÖZLERİM YAŞARDI”

Gemiyi ilk olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile gazi, gazi yakınları ve şehit aileleri gezerken; Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Donanmamızın amiral gemisi TCG Anadolu bugün Kocaelililerin ziyaretine açıldı. Bugünde gözlerim yaşararak gemiyi gezdim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve donanmamızın gelmiş olduğu seviyeyi görmekten büyük memnuniyet ve mutluluk duydum. Bu onuru ve mutluluğu Kocaelili kardeşlerimiz de paylaşması vesilesiyle donanma komutanımıza ve devletimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. İlk defa bugün şehit ve gazi ailelerimizle beraber gemiye çıktık. Onlarla beraber bu onuru ve gururu yaşadık. Biz kez daha, daha iyilerini, güzellerini ve güçlülerini yapacak güç ve kudrete sahip olduğumuzu, Türkiye 100 yılının da bir göstergesi olduğunu söylemek istiyorum. Bu yüzyıl, Türkiye ve Türk yüzyılı olacak” demişti.