Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Toltar: Bu işi daha iyi yapacağımıza inanıyoruz!

Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ali Toltar, başkanlık yaptığı dönemlerdeki eksikliklerini gördüğünü ifade ederek, “Daha iyi hizmetler yapacağımızı kaliteli hizmetler yapacağımız iddia ediyoruz. Bu işi daha iyi yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Dilovası Belediye Başkan Aday

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler çalışmalarını sürdürürken aday adayları ise kendilerini göstermeye başladı. Yerel seçimlerin en heyecanlı ve çekişmeli geçtiği illerden Kocaeli’de birçok aday adayı belediye başkanı olmak için ilk adımını attı. Aday adayları artık heyecanla adayların açıklanmasını bekliyor. Seçimlere kısa bir süre kala belediye başkan aday adaylarının seçim heyecanına ortak oluyoruz. Nokta Gazetesi’ne konuşan aday adayları aday adaylığı süreçlerini değerlendi.

“EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRDÜK”

Dilovası’nda bir dönem Belediye Başkanlığı yapan Ali Toltar bu yıl aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında yerini aldı. Aday adaylarına başarı dileyen Ali Toltar, “Aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ailemizle arkadaşlarımızla istişare ettik. Bir dönem başkanlık yaptım. Kuruluştan beri AK Parti’nin içindeyiz. Görev yaptığımız dönemden sonraki süreçte eksiklerimizi gördük. Hem mesleki alanda hem eğitim alanında kendimizi geliştirdik. Doktor ünvanını aldım. Yerel yönetimler ve kamu yönetimi alanında eğitimler aldım. Eksikliklerimizi görerek Dilovası’nı Türkiye Yüzyılına taşıyacak şekilde aday adayı oldum. Daha iyi hizmetler yapacağımızı kaliteli hizmetler yapacağımızı iddia ediyoruz. Bu işi daha iyi yapacağımıza inanıyoruz.

“YAPTIĞIMIZ HİZMETLER REFERANSIMIZDIR”

İstekliyim ama hırslı değilim. Nasip kısmete inanıyorum. Bu bir hak değil bir görevdir. Genel merkezimiz kimin üzerinde karar verirse destekleyeceğiz. Eğitimimiz, birikimimiz, diyaloğumuz ve yaptığımız hizmetler referansımızdır” dedi. Temayül sonuçlarını değerlendiren Toltar, “ Temayül sonuçları kişilerin tercihleri biz onlara saygı duyuyoruz. Sonuçlar açıklanınca genel merkezimiz kriteri yapacak. Sonuç hakkında teşkilatçıyım” dedi.