Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Yeni Bölüm Özeti! Gönül Dağı 116 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Gönül Dağı Muammer Öldü

Bozkırda bir Anadolu masalı dizisi Gönül Dağı’nda düğüncü Muammer’in selası okundu. Veysel ve Kenan baba acısıyla kahroldu. Gönül Dağı Muammer için, “Bu adam dünyanın en iyi babasıydı, böyle hatırlayın” dendi. İşte gözyaşınızın sel olacağı Gönül Dağı 116 bölüm fragmanı..

Başrollerini Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde düğüncü Muammer öldü. Gönül Dağı Muammer ölümü Gedelli köyünü yasa boğdu. Usta oyuncu Ali Düşenkalkar’ın hayat verdiği Muammer karakteri yolun sonuna geldi. Yüreklere işleyen hikayesiyle cumartesi günlerinin en çok izlenen yapımı Gönül Dağı’nda sela okundu. Veysel ve Kenan baba acısıyla sarsıldı. Taner ve Selma öğretmenin düğün hazırlıklarına cenaze karıştı. Cumartesi günlerinin en sevilen dizisi Gönül Dağı’nda ailesi için ayağa kalkmakta kararlı olan Veysel’in içine baba ateşi düştü. 2 Aralık Cumartesi günü ekrandaki yerini alacak Gönül Dağı 116. bölüm fragmanı yayınlandı. Milyonların takibinde yer alan Gönül Dağı fragmana Muammer’in, “Nereye geldik?” sözü damga vurdu. Muammere, “Yolun sonuna. Sen yolunu tek tek yıkmışsın Muammer. Hiçbir yol kalmamış sana. Oraya gideceğiz. Dönülmez diyara” sözleri herkesi duygulandırdı. İşte Gönül Dağı 116 bölüm fragmanı..

https://www.youtube.com/watch?v=9vaHtZXOlpE

GÖNÜL DAĞI  116. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

2 Aralık Cumartesi günü izleyicilerin karşısına çıkacak Gönül Dağı 116. bölüme Muammer’in ani ölümü damga vuruyor. Taner ve Selma öğretmenin düğün hazırlıkları yarıda kalıyor. İcat tutkusuyla başlarına gelmeyenin kalmadığı amcaoğulları bu kez mezar kazıyor. Taner, Veysel ve Ramazan düğüncü Muammer’in cenaze töreninde gözyaşlarına boğuluyor. 2 Aralık Cumartesi yayınlanacak Gönül Dağı yeni bölümde Veysel’in gözleri önünde son nefesini veren düğüncü Muammer kurtarılamıyor. Rıfat tedavinin işe yaramadığını öğrenince yıkılıyor. Rıfat’ın ayağı kesiliyor. Usta oyuncu Ali Düşenkalkar, Gönül Dağı dizisine ölerek veda ediyor. Gedelli köyünde gözyaşları sel olurken yeni bölümde Muammer’in, “Nereye geldik?” sorusuna verilen “Yolun sonuna. Sen yolunu tek tek yıkmışsın Muammer. Hiçbir yol kalmamış sana. Oraya gideceğiz. Dönülmez diyara” yanıtı duygulandırıyor. Gözyaşlarının sel olup akacağı Gönül Dağı yeni bölüm özeti haberimizde..

GÖNÜL DAĞI DİZİ KONUSU 

Küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesidir Gönül Dağı. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesidir Gönül Dağı. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Bozkırın kalemi Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı izleyicilerin beğenisini kazandı.

DİĞER VİDEOLAR