Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Yengeç erkeğinin evliliği çoğunlukla başarılı ve mutludur. Sakinliğe ve düzene önem veren yengeç erkeği ilişkilerinde karşı tarafı her zaman önemser.

Yengeç erkeğinin evliliği çoğunlukla

Yengeç erkeği duygularına özen gösteren bir burçtur duygularını önemsemesi ve hassasiyetlerinin öne çıkmasıyla bilinir. Dolayısıyla evlendiği kişinin de bu özelliklere sahip çıkmasını bekler. Yengeç erkeğinin hassasiyetlerine saygı gösterildiği müddetçe ilgiyi başarılı olacaktır. Kendisini iyi ifade edebildiği sakin ve dürüst bir ilişki yengeç erkeği için oldukça uygundur.

Yengeç Erkeğinin Evliliği Nasıl Geçer?

Yengeç erkeği duygularını anlatmaktan çekinmeyen bir burçtur. Ancak kalbi kırıldığı zaman kendisini geri çekebilir. Duygusal olarak kendisini geri çekmesi ilişkiden vazgeçtiği anlamına gelmez. Daha çok kendisini ifade edebilmek ve dinleyebilmek için zamana ihtiyacı vardır. Ancak karşısındakinin de bunu fark etmesini ister. Yengeç erkeğinin evliliği bu sebeple bazen zorlansa dahi karşısındaki kişiyle uygun dinamiği yakaladığında evlilik uzun ömürlü olur.

Yengeç Erkeği Eşine Sürpriz Yapar Mı?

Erkeği evlilikte sürprizler yapmayı sever. Sürprizlere değer verdiği için yengeç erkeğinin evliliği eğlenceli geçecektir. Düzenli bir ilişki yaşarken bir yandan da küçük sürprizler ile neşe katmayı ve maceraperest yaklaşımlar benimsemeyi tercih eder. Karşısındakinin sevdiği şeyleri ona hediye olarak alır ya da sürprizler hazırlamak ister. Sevdiğini sürprizler yaparak ve hediyeler yaparak göstermeyi tercih eden bir burçtur. Evliliği de bu sebeple hem duygusal hem de sürprizlerle dolu geçer.

Yengeç Erkeği Evlilikte Sakin Mi?

Yengeç erkeğinin genel karakter özellikleri arasında sakinliği yer alır. Yengeç erkeğinin sakin tavırları, ilişkinin daha başarılı olmasını sağlar. Bazı zamanlarda partnerinin zorlanmasına neden olsa da çoğu zaman yengeç erkeği evliliğinde sakin taraftır. Bu sebeple de karşısındakini dinlemeyi ve karşısındakiyle iletişim kurmayı daha iyi becerir. Partnerini dinleyeceği için karşısındaki kişi sorunlarını daha rahat ifade eder ve böylelikle daha başarılı bir iletişime sahip olurlar.

Yengeç Erkeği Hangi Burçlar ile Evlenebilir?

Yengeç erkeğinin duygusal olarak yakın olduğu burçlar vardır. Bu burçlar ile hem eğlenebilir hem de uzun süreli birliktelikler yaşayabilir. Yengeç erkeğinin evlenebileceği burçlar şunlardır:

  • Oğlak kadını
  • Akrep kadını
  • Başak kadını
  • Balık kadını

Yengeç Erkeği ve Başak Kadını Evliliği

Yengeç erkeği ve başak kadını evliliği oldukça başarılıdır. Her ikisinin de olgun olması ve ilişkinin bir düzene oturması sebebiyle ilişkileri başarılı olacaktır. Yengeç erkeği ve başak kadını arasındaki çekim de oldukça yüksektir. Dolayısıyla uzun bir birlikteliğin ardından ilişkilerinin evliliğe dönüşmesi mümkündür

Yengeç Erkeği ve Aslan Kadını Evliliği

Yengeç erkeği ve aslan kadınının evliliği başarılı olacaktır. Aslan kadınının otoriter tavırlarına kendini emanet eden yengeç erkeği ilişkisinde konforlu bir yerde bulunur. Dolayısıyla evliliğin ipleri de aslan kadınında olacaktır. Yengeç erkeği özel alanına sürekli müdahale edilmediği müddetçe evlilikte mutlu olacaktır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!