Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Berlin Fragman İzle: Berlin Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? Berlin Dizisi Konusu! Netflix Berlin Dizi Oyuncuları

Milyonların hafızalarında yer alan La Casa De Papel dizisinin Berlin’i yeri diziyle geliyor. Dizinin sevilen karakterlerinden Pedro Alonso’nun canlandırdığı Berlin’in hikayesini dizi oluyor. Berlin dizisi oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Netflix Berlin dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen Berlin dizisi konusu ve oyuncuları..

Netflix tarihinin en başarılı yapımlarından La Casa de Papel severlere müjde geldi. Dizinin en popüler karakterlerinden Berlin yeni diziyle geri dönüş yaptı. Milyonların hafızalarında yer alan La Casa De Papel dizisi fanları yeni haberle Berlin dizisi araştırmalarına yoğunlaştı. İspanya yapımı soygun ve suç dizisi olan La Casa De Papel dizisinde Profesör liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi’ni ve İspanya Merkez Bankası’nı soyması işlendi. Dizinin fanları Berlin karakterine göz gezdirdi. Dizide Berlin rolüne bürünen ünlü oyuncu Pedro Alonso dizisi Berlin ne zaman yayınlanacak merak edildi. Peki, Netflix Berlin dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilen Berlin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu..

NETFLIX BERLİN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

La Casa de Papel dizisi hayranlarını harekete geçiren Berlin tanıtımı geldi. Dizide Berlin rolüne hayat veren Pedro Alonso yeni adresi merak konusu oldu. Berlin dizisinin La Casa de Papel’in öncesinde yaşananları konu aldığı açıklandı. Dizde Berlin’in La Casa de Papel’de Profesör’ün ekibine katılmadan önceki dönemlerde suç dünyasındaki dönemini anlatılacak. Netflix’te yer alan tanıtımında, “Altın çağını yaşayan Berlin en büyük planlarından birini hayata geçirerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalmak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya gelir” denildi. Berlin dizisi 1. sezonu ile 29 Aralık 2023 tarihinde Netflix ekranında yayınlanacak.

BERLİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

La Casa de Papel hayranlarının iple çektiği Berlin dizisi tarihi belli oldu. 29 Aralık Cuma günü Netflix platformunda yayına girecek Berlin dizisi merakla beklenmeye başladı. Heyecanla beklenen Pedro Alonso dizisi Berlin oyuncu kadrosunda Pedro Alonso baş karakter olarak görünüyor. Ünlü oyuncuya Michelle Jenner, Itziar Ituno, Begona Vargas, Tristan Ulloa ve Julien Paschal gibi isimler eşlik ediyor. Merakla beklenen Berlin dizisinde La Casa de Papel öncesi dönem ele alınıyor. Milyonlarca kez izlenen La Casa De Papel dizisinde yaşananlar Berlin dizisinde ele alınacak. Ekibin en önemli karakteri Berlin’in Profesör’ün ekibine katılmadan önceki dönemlerde suç dünyasındaki dönemi anlatılacak.

DİĞER VİDEOLAR