Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Yengeç kadını ayaklarını yere sağlam basmayı tercih eder. Hızlı, günlük ve geçici ilişkiler yengeç kadını için uygun değildir. Maceradan çok düzen ve rutin isteyen bir burçtur ve karşısındaki partnerden de bu özellikleri bekler.

Yengeç kadını ayaklarını yere

Yengeç kadını ilişkilerde kararsızlığı ile bilinir. Karşısındaki insana yoğun duygular hissettiğinde onu ön plana koyacaktır. Bu durum hayatının sekteye uğramasına neden olabilir. Yengeç kadını mantığından çok duygularıyla hareket eder. Bu sebeple de karşısındaki insana değer verdiğinde onu aşırı önemser. Bu durum ilişkilerine bazen zorluklara neden olabilir.

Yengeç Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Yengeç kadını tutkulu ilişkiler yaşamak ister. Kendisine güvende hissettiği konforlu ilişkiler, yengeç kadınına yöneliktir. Yengeç kadını hayatında. Kendisini mutlu eden ve tatmin eden erkeklerle birlikte olmak ister. Çoğu zaman kalbi kırılsa da genellikle ilişkilerinden memnuniyet duymayı bilen biridir. Yengeç kadını yaşadığı ilişkilere saygı duymayı başaran bir burçtur unutması zor olmasına karşın çektiği acılar nedeniyle karşısındakini affetmeyi de başarır.

Yengeç Kadını ile İlişki Zor Mu?

Yengeç kadını ile ilişki zor değildir ancak canını yakacak ya da kalbini kıracak bir şey yapıldığını, bunu unutması zaman alır. Karşısındakini kolay affetse dahi yapılan yanlışı unutmayacaktır. Bu durum zaman içerisinde ilişkinin sekteye uğramasına ve zorlaşmasına neden olabilir ancak yengeç kadını haklı olduğu takdirde geri durmayacak ve duygularını söylemekten de çekinmeyecektir. Duygusal bir burç olmasına karşın kalbi kırıldığında sert bir karaktere bürünebilir.

Yengeç Kadını İlişkilerinde Kıskanç Mı?

Yengeç kadını ilişkilerinde genellikle kıskanç değildir. Eğer kıskanmasına neden olacak bir durum yok ise olabildiğince bağımsız ve özgür davranmayı tercih eder. Ancak yengeç kadını bir durumdan şüpheleniyor ise genellikle şüpheleri doğru çıkar. Duygularına güvenen ve bu sebeple de kıskanması gerektiği noktada kıskanan bir kadındır. Ancak bu kıskançlık ilişkiyi zora sokmaz. Mantıklı bir çerçeveden ilişkiyi sorgulamaya başlar ve karşı tarafın yaptığı hatayı fark etmesini ister.

Yengeç Kadını Aşk Uyumu

Yengeç kadını ile uyumlu olan burçlar arasında kendi grubunda yer alan balık bulunur. Her ikisi de duygusal olduğu için. Duyguların ön planda olduğu bir ilişki yaşanacaktır. Ancak zaman içerisinde duyguların bu kadar yoğun kullanılması ilişkinin zorlaşmasına neden olabilir. Yengeç kadını aynı zamanda hava grubu ile de iyi anlaşır. Bu grupta yer alan burçlar ile ilişki uyumu yüksektir.

Yengeç Kadını Aslan Erkeği İlişkisi

Yengeç kadını ve aslan erkeği ilişkisi yüksek bir aşk uyumuna sahiptir. Yengeç kadını romantik bir ilişki yaşayacağı zaman aslan erkeğinden bütün beklentilerini alabilir. Dolayısıyla yaşadıkları ilişki hem çok mutlu hem de başarılı olacaktır. Yengeç burcu ile aslan burcunun birlikteliği hem duyguların hem de mantığın dengede olduğu bir ilişki olacaktır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!