Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 652 Bölüm Full HD İzle Tek Parça! Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Youtube

Arka Sokaklar yeni bölümde Rıza Baba ekibin dağılmasına izin vermiyor. Rıza Baba ekip içinde yaşanan olayların ardından herkesin kafasına göre bir tarafa gitmesine izin vermiyor. Ekip toplanıyor derken hepsi bir anda namlunun ucunda yer alıyor. Kim olduğu bilinmeyen düşman hem Sado’yu hem de Rıza Baba ve ekibini hedef alıyor. İşte Arka Sokaklar 652 bölüm izle ekranı..

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisi seyircilerine flaş gelişme geldi. Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar başladı. Sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak eden izleyicilere özet geldi. 1 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alan Arka Sokaklar 652. bölüme Engin ve Sado’nun ölüm emri damga vurdu. Tutuklanan Engin ölecek mi merak edildi. 1 Aralık Cuma günü ekrana gelen Arka Sokaklar 652. bölüme Burcu Kara sürprizi yaşandı. Sevilen diziye Komiser Seval Aslan dahil oldu. Komiser Seval rolüyle diziye dahil olan Burcu Kara, Rıza babanın yakın markajına girdi. Heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelen Arka Sokaklar yeni bölümde Sado’nun ölüm emri geldi. Peki, Sado ve Engin ölecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası 1 Aralık Cuma günü saat 20.00’da Arka Sokaklar yeni bölümde. İşte Arka Sokaklar 652 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

1 ARALIK CUMA ARKA SOKAKLAR 652. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 652. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

1 Aralık Cuma günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Arka Sokaklar yeni bölümde Sadullah’ı vuran Engin tutuklanıyor. Cezaevine gönderilen Engin’i ve ailesini zor günler bekliyor. Rıza Baba bu kez Engin’i cendereden kurtarmak için kolları sıvıyor. Rıza Baba ekibin dağılmasına izin vermiyor. Rıza Baba ekip içinde yaşanan olayların ardından herkesin kafasına göre bir tarafa gitmesine izin vermiyor. Ekip toplanıyor derken hepsi bir anda namlunun ucunda yer alıyor. Kim olduğu bilinmeyen düşman hem Sado’yu hem de Rıza Baba ve ekibini hedef alıyor. Büyük patrondan aldığı talimatları uygulayarak ekibi sabote eden Ünal’ın yeni bir ortağı ortaya çıkıyor. Aylin’in aldığı evlenme teklifi Hakan’ı çok üzüyor. Gelişmeler onları bir yol ayrımına getiriyor. 1 Aralık Cuma günü 652. bölümü yayınlanacak Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanacaklar merak ediliyor. Engin’in ölüm emri verilirken ekip kuşatma altına alınıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Arka Sokaklar yeni bölümde..

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Burcu Kara, Pamir Pekin, Zafer Ergin, Mustafa Üstündağ, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Sinem Reyhan Kıroğlu, Cansu Fırıncı, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Hülya Kalebayır, Ali Haydar Çataltepe, Can Başak, Gaye Gürsel, Elvan Dişli, Perihan Ünlücan, Ece Aydemir, Gizem Terzi, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel ,Onurcan Sesli, Ada Baykan

DİĞER VİDEOLAR