Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TikTok Donsuz Kelly Kim? TikTok Laz Kızı Bitti Donsuz Kelly Geldi! Donsuz Kelly Video

TikTok Laz Kızı görüntüleri bitmeden bu kez Donsuz Kelly olayı patladı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden Donsuz Kelly kim merak edildi. Teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alınıp serbest kalan Laz Kızı 3405 ardından bu kez gözler Donsuz Kelly isimli kullanıcıya çevrildi. Peki, TikTok Donsuz Kelly kim? Donsuz Kelly ne yaptı? İşte yanıtı..

TikTok Laz Kızı görüntüleri

Sosyal medya iyice karıştı. Çok sayıda kullanıcının gün boyu incelediği TikTok uygulamasıyla adı anılan Laz Kızı adlı kullanıcı infial yarattı. TikTok canlı yayında göğüslerini açan @lazkizi3405 adlı hesabın sahibi Laz Kızı gözaltına alındı. Ekiplerin ters kelepçe ile emniyete götürdüğü Laz Kızı kısa süre sonra serbest kaldı. TikTok uygulamasında canlı yayın açan Laz Kızı göğüslerini çektiği videolar ile bağış ve hediye adıyla para toplamaya başladı. Sosyal medyada hızla yayılan videoların ardından Laz Kızı emniyete götürüldü. Kimi kullanıcılar canlı yayınlarda Laz Kızı isimli kullanıcının videoda yanında kocasının da olduğunu iddia etti. Ardından Laz Kızı’nın hamile olduğu öğrenildi. Serbest kaldıktan sonra gazetecilere, “1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün yaptığım yayından 7 bin 500 lira kazandım, 5-6 aydır açtığım yayınlarla aylık 20 bin lira kazanıyorum” diyen Laz Kızı videoları tarih olmadan bu kez de Donsuz Kelly geldi. Tiktok Donsuz Kelly kim merak eden kullanıcılar araştırmaya başladı.

TİKTOK DONSUZ KELLY VİDEOLARI

TikTok’ta göğsünü açarak canlı yayın yapan Laz Kızı serbest kaldı. Videoların ardından sosyal medya gündemine yerleşen Laz Kızı isimli kullanıcı, “Bana akıl vermeyin para verin” diyerek dikkat çekti. Göğüslerini gösterdiği canlı yayın sayesinde 1 saat içerisinde 100 bin TL kazandığı iddia edilen Laz Kızı ardından bu kez sosyal medyada Donsuz Kelly hadisesi patlak verdi. Sosyal medya şimdi de Donsuz Kelly isimli kadının paylaşımlarını konuşmaya başladı. Kırmızı renkli gecelikle başını tülbentle örten Donsuz Kelly isimli kadın ilginç paylaşımlara imza attı. Tiktok videoları ardından bir de Donsuz Kelly flaş açıklama geldi. “20-25 yaşlarında” sevgili aradığını söyleyen Donsuz Kelly herkesi şoke etti.

TİKTOK DONSUZ KELLY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

TikTok Laz Kızı hadisesi henüz etkisini yitirmemişken bu sefer de sosyal medya Donsuz Kelly isimli kadını konuşmaya başladı. Sosyal medya müstehcen görüntüler sergileyen kadının paylaşımlarını konuşmaya başladı. Gecelik giyerek ilginç paylaşımlar yapan Donsuz Kelly isimli kadın bir de ilan verdi. Kendisine bakabilecek bir erkek özelliklerini sayan Donsuz Kelly isimli kadın, “20-25 yaşlarında dolgun maaşlı, arabası olan, evi olan bir sevgili arıyorum. Maaşı en az 10 bin maaşı olsun” dedi. İlginç paylaşımları ve enteresan sözleriyle tepki çeken kadına “Sırada sen varsın”, “Laz kızı gibi başını eğersin sen de”, “Utanma da yok” yorumları yapıldı.