Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 1 Aralık Puan Durumu! 1 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Kim Elendi?

Fenomen yarışma Gelinim Mutfakta hafta finali puanları verildi. Yeşim, Aleyna, Melek ve Tuğba arasında bugün 10 altın bileziği kim aldı merak edildi. 1 Aralık Cuma günü hafta finaliyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında bugün kim elendi kim kazandı merak edildi. Nursel Ergin günün kazanan ve kaybedenini açıkladı. Peki, 1 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 1 Aralık puan durumu..

Gelinim Mutfakta 1 Aralık puan durumu belli oldu. Hafta boyunca yaptıkları yemeklerle günün ve haftanın en yüksek puanlarına sahip olmak isteyen gelinler hünerlerini sergiledi. 1 Aralık Cuma günü ekrana gelen 1270. bölümde hafta boyunca en yüksek puanlara sahip gelin 10 bilezik kazandı. 1 Aralık Cuma günü en güzel Ispanaklı Pasta yapan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Hafta finalinde Yeşim, Tuğba, Aleyna ve Melek arasında günü en yüksek puanla tamamlayan gelin merak edildi. Yeşim ve Tuğba gelinlerin oldukça popüler olduğu yemek yarışmasında günün puanları verildi. Yeşim’in kaynanası Beyhan ile Tuğba’nın kaynanası Gönül hanımın diskalifiye korkusu yaşadığı haftada 1 0altın bileziği kim kazandı merak edildi. Gelinim Mutfakta izleyicileri hafta puanlarını topladı ve 1 Aralık puanları açığa çıktı. Peki, 1 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 1 Aralık Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 1 Aralık puan durumu..

 

1 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta finali bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışına Gönül ve Beyhan damga vurdu. Geçtiğimiz gün diskalifiye edilecekleri açıklanan Beyhan ve Gönül kaynana son anda elenmekten kurtuldu. 1 Aralık Cuma günü Nursel Ergin olan biteni aktardı. Dünün ardından yan yana olmaları yasaklanan Gönül ile Beyhan bir kez daha buluşunca olanlar oldu. Ortalığı karıştıran Beyhan, Tuğba ve Gönül hanımın oteline gidince tartışma tekrar alevlendi. Beyhan olayını anlatan Tuğba gelin, “Kayınvalidemle neden konuşuyorsun. Yine neyin peşindesin. Entrikalarını git başkalarıyla yap. Gönül annem beceremiyor diye ben Beyhan teyzeyi telefondan bile engelledim. Ben diskalifiye olmak istemiyorum” dedi. Beyhan, “Ben orada sinirlendim. Biz Gönül’le fikir alışverişi yapacaktık. Tuğba’ya sana iyilik yaramıyor dedim. Otelden beni attırdığını söyledi öyle bir şey yok ben kendim çıktım. Ben Gönül’ün ipliğini pazara çıkaracaktım. O beni hiç dinlemedi. Tuğba bana sen niye buraya geldin diye çıkıştı” dedi. Nursel Ergin otele nasıl ve neden gittiğini sordu. Ardından Aleyna’ya nişanlısından gelen ağaç sürprizi ortalığı karıştırdı. Aleyna’dan sözleşme imzalamasını isteyen kaynanası Hacer, “Madem aşk kadınıyım diyorsa benim elime yazılı kağıt versin. Söz uçar yazı kalır. Ben sözleşme istiyorum. Arabadan vazgeçtiğini kanıtlamasını istiyorum. Aşık olduğunu kanıtla o zaman” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 1 ARALIK PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta hafta finalinde birinci ve kaybeden isimler belli oldu. 1 Aralık Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1270. bölümde günün yemeği Ispanaklı Pasta yapan gelinler arasında en yüksek puanı alan Aleyna oldu ve çeyrek altını aldı. Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan Aleyna 10’ar gramlık 10 adet altın bileziği kaptı. Sunucu Nursel Ergin günün en güzel Ispanaklı Pasta yapan gelin olarak Aleyna’yı seçti ve 5 puan verdi. 1 Aralık Cuma günü en düşük puanı alan Melek gelin ile kaynanası Asiye yarışmadan elendi. İşte Gelinim Mutfakta 1 Aralık puan durumu..

TUĞBA- 8

MELEK- 6

YEŞİM- 18

ALEYNA- 18

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN TABLOSU

TUĞBA- 59

MELEK- 49

YEŞİM- 72

ALEYNA- 76

DİĞER VİDEOLAR