Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Fragman 42 Bölüm Fragmanı! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragmanı

Tüm engellere rağmen birbirinden kopamayan Abdullah ve Alev aşkı resmen başladı. Alev’in gelinlik bakmaya başladığını öğrenen Apo soluğu Alev’in evinde aldı ve “Sen evlenme, ben boşanacağım” dedi. Şok eden sözleri duyan izleyiciler kulaklarına inanamadı. Kıvılcım, Ömer’i unutamadan Ertuğrul’a doğru yol almaya başladı. İşte Kızılcık Şerbeti fragman 42 bölüm fragmanı..

Tüm engellere rağmen birbirinden

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kızılcık Şerbeti fragman 42 bölüm fragmanı izleyicilere gösterildi. Show TV’nin nefes kesen yapımı Kızılcık Şerbeti son bölümde çarşı pazar karıştı. Ömer’i unutamadan içindeki acıyla Ertuğrul limanına doğru yol alan Kıvılcım flaş karar geldi. Bekir’in yaşadığını Ömer’den başka kimse bilmezken eski defterler açılmaya başladı. Bekir’in gençken bir sevdiğinin olduğunu öğrenen Ömer bu bilgiyle ne yapacak merak konusu oldu. Evden giyinip çıkan Fatih’in sevgilisiyle buluşacağını düşünen Doğa, otel odasında kendisi için hazırlanmış sürprizi görünce şoke oldu. Kıvılcım ve Ertuğrul arasında yeni bir bağ kurulurken gözler Abdullah ile Alev’e çevrildi. Helin’in hamilelik haberini boşa çıkaran Rüzgar, ona hiç unutamayacağı bir ders verdi. Farah Zeynep Abdullah’ın tesettür içindeki Dilruba karakteriyle diziye giriş yapmasıyla yeni bir dönem başladı. Alev’den daha fazla uzak duramayan Apo gemileri yaktı. “Sen evlenme, ben boşanacağım” dedi. İşte heyecan dolu Kızılcık Şerbeti 42 bölüm fragmanı..

SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ FRAGMAN 42 BÖLÜM FRAGMANI NELER OLACAK?

Kızılcık Şerbeti 42. bölüm fragmanı yayınlandı. 8 Aralık Cuma günü Show TV’de yayınlanacak Kızılcık Şerbeti yeni bölümde Abdullah gemileri yakıyor. Pembe’den boşanacağını ilk kez dile getiren Apo, Alev’i şoke eden hamleyle geliyor. Ömer’i kadın arkadaşı Gonca’yla gören Kıvılcım bu durumdan çok etkileniyor. Ömer ise kafasındaki sorulara bir yandan cevap ararken bir yandan da Bekir’in geçmişini deşiyor. Abisi ile dertleşen Ömer, Bekir’in Leman’la evlenmeden önce sevdiği bir kız olduğunu öğreniyor. Bebek Abdullah’ın sarılık olması aileyi panik havasına büründürüyor. Mustafa ve Nilay bebeklerine kötü bir şey olmasın isterken bebeğin sarılık olduğu anlaşılıyor. Nilay bebeğiyle bir gün hastanede kalıyor. Nişanlı olan Alev ve Rüzgar birlikteliğini kıskanan Helin ile uğraşıyor. Helin’in Alev ile Rüzgar’ı ayırmak için bir kumpas kurmaya kalkması onun sonu oluyor. Belgelerle konuşan Rüzgar onun oyununu bozuyor. Kıvılcım programı arayarak okumak istediğini söyleyen Nazlı’ya yardım etmek için herkesi seferber ediyor. Bu konuda en büyük desteği Rüzgar ve Ertuğrul’dan görüyor. Evden kaçan Nazlı, Kıvılcım’ın programında her şeyi anlatıyor. Doğalgaz faturasıyla başı belada olan Umut çareyi kaçak hatta buluyor. Nursema’nın hastalığı ağırlaşıyor. Umut ile hastaneye gittiklerinde durumu öğrenen Fatih yanlarında oluyor. Ancak Fatih’in ortadan kaybolmasından işkillenen Doğa dayanamayıp onu takip ediyor. Otel odasında Fatih’i yeni sevgilisiyle basmayı beklerken Fatih’in Doğa ve kızı Cemre’yi sürpriz hazırladığını görünce şoke oluyor. Umut ile Nursema’nın sorunlarını konuşmak için buluşan Alev ve Abdullah’ı gören Mustafa durumdan şüphelenince Alev’e bir oyun planlanıyor. Nilay Apo’nun telefonundan Alev’e aşk mesajı atınca olanlar oluyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Alev’in evlenmesine artık dayanamayan Abdullah, “Sen evlenme, ben boşanacağım” diyor.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Barış Kılıç, Evrim Alasya gibi isimler bulunuyor.