Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ümit Özdağ Soruşturma: Ümit Özdağ Ramin Saeidi Yazışması! Ümit Özdağ Ne Dedi? Ümit Özdağ Kim?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ son dakika gelişmesi geldi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçundan Ümit Özdağ soruşturma başlattı. Ümit Özdağ ile Ambargo TV çalışanı İranlı tutuklu Ramin Saeidi yazışmaları ortaya çıktı. Peki, Ümit Özdağ kimdir? İşte yanıtı..

Zafer Partisi Genel Başkanı

Son dönemin en etkin siyasi isimlerinden Ümit Özdağ soruşturma başladı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçundan soruşturma açıldığını duyurdu. Genel seçim sürecinde oy oranı ve siyasi tavrıyla adından sıklıkla söz ettiren Ümit Özdağ ile Ambargo TV çalışanı İranlı tutuklu Ramin Saeidi yazışmaları ortaya çıktı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ siber araştırma sonuçları ve dijital materyal incelemeleri açığa çıktı. Peki, Ümit Özdağ Ramin Saeidi ne konuştu? Ümit Özdağ ne dedi? Ümit Özdağ kim? İşte yanıtı..

ÜMİT ÖZDAĞ SORUŞTURMA RAMİN SAEİDİ

Ümit Özdağ son dakika haberi geldi. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Ümit Özdağ soruşturma detayları belli oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçundan soruşturma başlattı. Savcılık önlüğünde toplanan deliller, yapılan siber araştırma sonuçları ve dijital materyal incelendi. Ümit Özdağ ile Ambargo TV çalışanı İranlı tutuklu Ramin Saeidi yazışmaları açığa çıktı. Ramin Saeidi ile Ümit Özdağ’ın dosyaya yansıyan yazışmalarından bazıları şöyle:

Ramin: Selam, Hocam ben malzemeleri yeniden gözden geçirip Bekir Ali beyle Whatsappdan atıp değerlendireceğiz… Saygılar…

Ümit ÖZDAĞ: Tamam bekliyorum.

Ramin: Hocam bir video yaptım uygun bulduysanız yayınlayın.. değişiklik gerekirse yaparım.. Suriyelileri siyah beyaz yaptım… ayyıldız baştan eklemiyorum ki her kes izlesin… yoksa bazıları başta ayyıldız görünce izlemezler

Ümit ÖZDAĞ: Ramin bunu revize edelim, Benim konuşmamı en sona al

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1961 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da dünyaya gelen Ümit Özdağ, Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi Siyasal Bilgiler Felsefe ve İktisat Fakültelerinden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde Araştırma görevlisi olan Ümit Özdağ, Doçent ve Profesör olarak görev yaptı. 25 ve 26.dönemde Gaziantep Milletvekili seçilen Ümit Özdağ, Zafer Partisi’nin kurucusu ve genel başkanı oldu. İngilizce ve Almanca bilen Ümit Özdağ 1 çocuk babasıdır.