Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın Kafes Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? Altın Kafes Oyuncuları! Altın Kafes Konusu Ne?

Genç kızların sevgilisi Aytaç Şaşmaz ve Netflix Terzi dizisinin Esvet’i Şifanur Gül’ü bir araya getiren Altın Kafes dizisi geri sayıma geçti. Büyük merakla beklenen Altın Kafes dizisi yayın tarihi belli oldu. Çok sayıda izleyici ATV’nin son dönem yapımlarından olan Altın Kafes araştırması yaptı. Peki, Altın Kafes dizisi ne zaman başlayacak? Altın Kafes oyuncuları kim? Altın Kafes konusu ne? İşte yanıtı..

Genç kızların sevgilisi Aytaç

Büyük merakla beklenen ATV yeni dizisi Altın Kafes geri sayım başladı. “Aşkın tutsağı olanlar kafesini terk etmemek için tüm cesaretiyle savaşır” sloganıyla yola çıkan Altın Kafes dizisi konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekti. Son dönemde reyting yarışına dayanamayarak ekrana veda eden yapımların ardından yenileri geldi. ATV ekranının yeni dizisi Altın Kafes hikayesi dikkat çekti. Her hafta pazar günleri ekrandaki yerini alacak Altın Kafes dizisi aşk ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri derinden etkileyecek. Aytaç Şaşmaz, Şifa Nur Gül ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Altın Kafes  dizisi yayın tarihi açıklandı. Bu sezona damga vurması beklenen Altın Kafes dizisinde ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı Onur ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist Zeynep’in büyük bedeller ödeyecekleri aşk hikayesi anlatılacak. Peki, Altın Kafes ne zaman başlıyor? Altın Kafes oyuncuları kim? İşte yanıtı..

ALTIN KAFES DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ile en son Netflix yapımı Terzi dizisinde yer alan Şifanur Gül bir araya geldi. Terzi dizisinde hayat verdiği Esvet rolüyle beğeni toplayan güzel oyuncu Şifanur Gül’ün yeni adresi  Altın Kafes dizisi oldu. Seyircilerin merakla beklediği Altın Kafes dizisi 3 Aralık Pazar akşamı saatler 20.00’ı gösterdiğinde ekran macerasına başlayacak. ARC Film imzalı Altın Kafes dizisi ilk bölüm öncesi yayınlanan etkileyici tanıtım ile bekleniyor.

ALTIN KAFES OYUNCULARI

Aytaç Şaşmaz (Onur), Şifa Nur Gül (Zeynep), Ebru Cündübeyoğlu (Nalan), Hayal Köseoğlu (Ahu), Hilmi Cem İntepe (Cihan), Murat Kılıç (Ayhan), Kaan Turgut (Kenan), Sümeyra Koç (Alara), Eda Nur Gülbudak (Berna), Buse Orcan (Şeniz), Gurur Çiçekoğlu (Hikmet), Cansu Mumcu (Şule), Ali Kayra Kul (Kaan), Aksel Yılmaz (Alper) Ve Sacide Taşaner (Zümrüt)

ALTIN KAFES KONUSU

Senaryosu Rahşan Çiğdem İnan tarafından kaleme alınan Altın Kafes dizisi yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturuyor. Büyük bütçeyle çekilen Altın Kafes dizisi ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak olan Altın Kafes dizisi konusu ise şöyle; Ülkenin sayılı zenginlerinden olan Beyoğlu ailesinin veliahtı Onur ile ailenin okulunda öğretmenlik yapan idealist Zeynep’in zorlu sınavlar ile karşılaşacağı aşk hikayesi ekrana geliyor. Zeynep’in zorlu sınavlarının ekrana geleceği Altın Kafes dizisi yıldız isimlerden oluşan kadrosu ve entrikalarla örtülü hikayesiyle sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday gösteriliyor.

ALTIN KAFES FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN