Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yarın okullar tatil mi, 4 Aralık’ta okullar tatil olacak mı 2023? Yarın okullarda kar tatili var mı? Pazartesi günü okullar açık mı?

Meteoroloji, bugün İstanbul, Çanakkale,

Meteoroloji, bugün İstanbul, Çanakkale, Edirne, ve Kırklareli için sarı uyarıda bulundu. Kuvvetli lodosun etkisi altındaki bölgelerde yağışların artması ve sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Bu durum, özellikle yarın okulların tatil olup olmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, lodosun etkisi altındaki bölgelerde gece saatlerinde başlayacak yağışın, özellikle İstanbul’un kuzey ilçelerinde etkili olacağını belirtti. Rüzgarın kuzeye dönerek hızlanacağını ve sıcaklıkların düşeceğini ifade eden Şen, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için yarın okulların tatil olup olmayacağı kesinleşmiş değil. Okulların tatil edilip edilmeyeceği, yerel yönetimler ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınacak kararlar doğrultusunda şekillenecek.

Vatandaşlar, olumsuz hava koşullarının etkilerini minimize etmek adına yetkililerin açıklamalarını takip ederek, çocuklarını gerekli tedbirlerle donatarak okula göndermeleri önem arz ediyor. Hava durumu ve tatil haberleriyle ilgili güncel bilgiler, yetkililer tarafından yapılan resmi açıklamalara dayanmalıdır.