Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sur Tatil Evleri Halka Arz Ne Zaman? Sur Tatil Evleri Hangi Bankalarda Var? Halka Arz Sur Tatil Evleri Hisse Kodu

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) halka arz onayı alan Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bilgileri merak edildi. Sur Tatil Evleri halka arz tarihi belli oldu mu araştırıldı. Halka arz alım satım yapan vatandaşlar Sur Tatil Evleri hangi bankalarda var sorguladı. Peki, Sur Tatil Evleri halka arz ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları..

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK)

Halka arz alım satım yapan vatandaşlar gözlerini Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. çevirdi. Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan halka arz alım satım işlemleri hız kesmedi. 4 Aralık Pazartesi günü yeni bir haftaya başlayan vatandaşlar Borsa’yı takibe başladı. Her hafta yeni bir şirketin onay alarak halka arz olduğu dönemde listeye Sur Tatil Evleri girdi. Sur Tatil Evleri GYO halka arz tarihi merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş Sur Tatil Evleri halka arz ne zaman, Sur Tatil Evleri halka arz hangi bankalarda var araştırmaya koyuldu. Peki, Sur Tatil Evleri hangi bankalarda var? Sur Tatil Evleri katılım endeksine uygun mu? İşte Sur Tatil Evleri GYO bilgileri..

SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL HALKA ARZ

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) onayından geçen Sur Tatil Evleri GYO halka arz araştırmaları yoğunlaştı. 4-8 Aralık yeni haftada talep toplaması planlanan Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz tarihi henüz belli olmadı. 1 Aralık’ta SPK onayından geçen Sur Tatil Evleri halka arz bilgileri gelmeye başladı. Merakla beklenen Sur Tatil Evleri GYO talep toplama tarihleri henüz açıklanmadı. Çok sayıda vatandaşın listesinde yer alan Sur Tatil Evleri GYO halka arzı fiyatı hisse başına 49 TL 18 kuruş olarak belirlendi. Sur Tatil Evleri hisse kodu ise SURGY olarak açıklandı. Halka arz büyüklüğü 2 milyar lirayı aşması beklenen Sur Tatil Evleri tarafından 45 milyon adet hisse satışa çıkacak. Halka açıklık oranı yüzde 26,87 olarak öngörülen Sur Tatil Evleri GYO katılım endeksine uygunluğu henüz belli olmadı. Öte yandan vatandaşlar Sur Tatil Evleri için T1 ve T2 bakiyenin kullanamayacak. Hisseler bireysele eşit olarak dağıtılacak. Sur Tatil Evleri GYO halka arz gelirlerinin çoğu proje finansmanı için kullanılacak.

4-8 ARALIK BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER

Aralık ayına girişle birlikte gözler yeni takvime çevrildi. Borsa takibi yapan vatandaşlar bu hafta halka arz var mı merak etti. SPK’dan onay alarak talep toplama işlemi yapan Çates Elektrik Üretim A.Ş., Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş. süreci sona erdi. Talep toplama ardından hisselerin Borsa’da işlem göreceği gün beklenmeye başladı. Aralık ayı taslak halka arzlar listesinde yer alan MEGMT hisse kodlu Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. yer aldı. Kuzey Boru A.Ş. ile SURGY hisse kodlu Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz tarihleri netleştiğinde haberimizde yer vereceğiz.