Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Ferit’i Mert Ramazan Demir Hasta Mı? Mert Ramazan Demir’e Ne Oldu? Mert Ramazan Demir Hastalığı

Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği Ferit rolüyle herkesin beğenisini kazanan genç oyuncu Mert Ramazan Demir son dakika gelişmesi geldi. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde görünmeyen Mert Ramazan Demir hasta mı merak edildi. Çok sayıda hayranı Mert Ramazan Demir’e ne oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. Beklenen açıklama geldi. Peki, Mert Ramazan Demir ne oldu? İşte yanıtı..

Yalı Çapkını dizisinde hayat

Mert Ramazan Demir son dakika haberi geldi. Star TV’de her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi çok sayıda izleyicinin takibine girdi. Başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer , Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları gibi isimlerin paylaştığı Yalı Çapkını dizisi Ferit’i akıbeti merak konusu oldu. 3 Aralık Pazar gecesi ekrana gelen Pantene Altın Kelebek ödülleri sırasında sahnede yer almayan Mert Ramazan Demir merak edildi. Yalı Çapkını dizisi en iyi dizi ödülü aldığı Pantene Altın Kelebek ödülleri sırasında tüm gözler başrol Mert Ramazan Demir’e çevrildi. Dizi ekibi arasında yer almayan Mert Ramazan Demir ne oldu merak konusu oldu. Çok sayıda izleyici Mert Ramazan Demir hasta mı, Mert Ramazan Demire ne oldu, Mert Ramazan Demir ne oldu sorularına yanıt aradı. Beklenen Mert Ramazan Demir hastalığı açıklaması geldi. İşte o detay..

MERT RAMAZAN DEMİR HASTA MI? NE OLDU? 

Geçtiğimiz gün 2023 yılının en iyileri seçildi. Pantene Altın Kelebek ödülleri alan yapımlardan biri de Yalı Çapkını dizisi oldu. Her hafta cuma günleri saat 20.00’da ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi izleyiciyi kitlesi bir hayli genişledi. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisi son bölümde Suna ve Kaya’nın düğünü Nükhet’in oyunuyla bozuldu. Nükhet, Ferit’ten hamile olan Pelin’in köşkte saklandığını herkese söyleyince nikah yarıda kaldı. Yaşananlardan sonra Seyran içindekileri herkese döküp yalıdan ayrıldı. Ferit onu durdurmaya ve geri döndürmeye çalıştı ve onu fakültede buldu. Kazım ve Halis Ağa arasındaki gerilim iyice tırmandı. Nükhet, Şehmuz’un evinde ve planının işlemesinden dolayı çok mutlu oldu. Orhan ve Gülgün arasındaki ipler tamamen koptu. Halis Ağa düğünün ardından Kazımları yalıdan kovdu. Ferit’e, Seyran gitmişken çocuğuna sahip çıkmasını isteyince olanlar oldu.

YALI ÇAPKINI MERT RAMAZAN DEMİR HASTALIĞI NE?

Yalı Çapkını son bölümde yaşananlar ardından son dönemin en popüler isimlerinden Mert Ramazan Demir araştırmaları yoğunlaştı. tene Altın Kelebek ödülleri sahibini bulurken gecede tüm gözler yakışıklı oyuncu Mert Ramazan Demir’e çevrildi. Yapımcı Onur Güvenatam ödül töreninde Mert Ramazan Demir’in hasta olduğunu ve evden kendilerini izlediğini söyledi. Açıklama ardından X hesaplarından “GeçmişOlsun MertRamazanDemir” paylaşımları peş peşe geldi. Ödül gecesine katılamayan Mert Ramazan Demir hastalığı Beta virüsü olduğu iddia edildi. Beta Virüsü nedir, Mert Ramazan Demir hastalığı nedir hemen belirtelim ki Beta hemolitik Streptococcus pyogenes isimli bakterinin neden olduğu enfeksiyon durumudur. Beta mikrobu bademciklere yerleşip hastalık üreten bir mikroptur.