Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı Canlı Yayın İzle Tek Parça! 4 Aralık ATV Müge Anlı Bugünkü Programı Canlı İzle Youtube

Reytingleri altüst eden gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni haftaya başladı. Altın Kelebek Ödülleri gecesine damga vuran Müge Anlı ödül aldı. ATV’nin yıllara meydan okuyan programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. Peki, Müge Anlı’da bugün neler olacak? İşte merak edilen 4 Aralık Müge Anlı canlı yayın ekranı..

Reytingleri altüst eden gündüz

ATV ekranının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert yeni bölüm başladı. 4 Aralık Pazartesi günü haftanın ilk canlı yayınına çıkan Müge Anlı başarısından bir kez daha söz ettirdi. 3 Aralık Pazar gecesi yapılan Pantene Altın Kelebek ödül gecesinde araştırmacı gazeteci Müge Anlı ödülün sahibi oldu. ATV’nin reytingleri altüst eden programını sunan Müge Anlı En İyi Kadın Sunucu Ödülü’nün sahibi oldu. Yılların eskitemediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşen Müge Anlı adından söz ettirdi. Hafta içi her gün saat 10.00’da yayında olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölüm geldi. Bir yandan kayıpları bulan bir yandan da faili meçhul olayları çözmeye çalışan araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı  kaçta başlıyor, ATV Müge Anlı canlı yayın araştırmaları yapan seyirciler yeni bölüme kavuştu. Beklenen ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle youtube ekranı geldi. İşte 4 Aralık ATV Müge Anlı canlı yayın ekranı..

ATV MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

4 ARALIK MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 

Yepyeni bir haftaya başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın başladı. ATV gündüz kuşağının en sevilen programı Müge Anlı son bölüm izle ekranına gözyaşlarıyla kızının geri dönmesini isteyen acılı anne damga vurdu. 22 yaşındaki genç kız ne karar verecek merak edildi. Anneannesinin evinden çıkıp kayıplara karışan ve erkek arkadaşıyla kaçtığı ortaya çıkan 22 yaşındaki Jülide Sağdıç günler sonra ortaya çıktı. Müge Anlı sayesinde annesi ile yan yana olan Jülide’nin kararı merak konusu oldu. Yayının ardından Şenay Sağdıç sevgilisinin annesiyle oturan kızının yanına gitti ve Jülide’yi evine dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Genç kızın endişesi annesinin şiddet gördüğü yönünde oldu. noktagazetesi.com Tüm Türkiye’nin merak ettiği Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde yeni gelişme ekrana geldi. Müge Anlı Bedriye Kılıç kayınpederi ‘suça yardım etme’ suçundan tutuklandı.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Müge Anlı son bölüm izle ekranında evli ve üç çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç cinayeti ekrana geldi. 6 Temmuz günü Konya Akşehir’den kaybolan ve kaybının 115. gününde eşi Tayfur Kılıç tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Bedriye Kılıç flaş gelişme şoke etti. Tayfur Kılıç kasten adam öldürmek suçundan tutuklanırken Bedriye Kılıç kayınpederi Adem Kılıç tutuklandı. Ekiplerin ulaştığı yeni deliller ışığında oğlu Tayfur Kılıç’ın işlediği cinayete yardım ve yataklık yapan baba Adem Kılıç tutuklandı. Adem Kılıç suça yardım etme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Görgü şahidinden çarpıcı ifade, 1Kız kardeşi Nevrigül öldürülecek dedi” herkesi şoke etti. Nevrigül Alan olayında görgü şahidi bir evin daha olduğunu ve Filistinli kişiyle para trafiği içinde olduklarını söyledi. Barış’ın bunu bildiğini söyleyen şahidin ardından Nazmiye bu iddiaları kabul etmedi. İki yaşındaki kızıyla kaybolan anne bulundu. Yayına bağlanan kadın kimseyle kaçmadığını, Uğur adlı kişinin arkadaşı olduğunu söyledi. Ardından kocasından şiddet gördüğü anlatan talihsiz kadının annesi “Benim yanıma gel” diye seslendi. Hamide ise “gelmeyeceğim” dedi.