Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ne Gemiler Yaktım Toprak Kim? Erkan Kolçak Köstendil Neden 2 Soyadı Var? Erkan Kolçak Köstendil Kimdir? Eşi Kim?

Çağan Irmak kaleminden çıkan Netflix Yaratılan dizisi ile son günlerin en çok konuşulan ismi olan Erkan Kolçak Köstendil araştırmaları hızlandı. Yeni adresi Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak rolüne bürünen Erkan Kolçak Köstendil hayatı merak edildi. Seyirciler Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var araştırdı. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, eşi kim? İşte Ne Gemiler Yaktım Toprak’ı Erkan Kolçak Köstendil hayatı..

Çağan Irmak kaleminden çıkan

Show TV’de yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi karakterlerinden Toprak merak konusu oldu. Son günlerde ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Netflix yapımı Yaratılan dizisinde harikalar yaratan Erkan Kolçak Köstendil araştırıldı. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var merak konusu oldu. Bir yandan kariyeri bir yandan da özel hayatıyla dikkat çeken Erkan Kolçak Köstendil yapımları ele alındı. Pazartesi günleri yayınlanacak Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakteri ile izleyici karşısına çıkan Erkan Kolçak Köstendil eşi kim merak edildi. Deniz Baysal, Berk Hakman ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı Ne Gemiler Yaktım dizisinde yer alan Erkan Kolçak Köstendil hayatı haberimizde..

NE GEMİLER YAKTIM TOPRAK KİMDİR?

Show TV’de yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakteri dikkat çekti. Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in hayat verdiği Toprak, ağzı laf yapan uyanık ve dikkatli biridir. Tezcanlı ve inatçı olması ona zaman zaman hata yaptırır. Düz bir adam olan Toprak sevdiğini sever sevmediğini hiç sevmez. Toprak’ın grisi yoktur. Bir hayli güvenilir olan Toprak’ın Ne Gemiler Yaktım dizisinde Yasemin ve Fidan karakterleriyle hikayesi merak ediliyor.

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Ocak 1983 Bursa’da doğumlu Erkan Kolçak Köstendil, Bursa Atatürk Lisesi’nden mezun oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim alan oyuncu profesyonel anlamda televizyon projelerine 2005 yılında Kurtlar Vadisi ile başladı. Çeşitli tiyatro oyunları, sinema filmleri ve televizyon dizilerinde yer alan Erkan Kolçak Köstendil, 2010 yılında kendi çektiği kısa film Vakit ile ödül aldı. Merhamet dizisinde Mehmet rolüyle beğenilen Erkan Kolçak Köstendil, son günlerde Netflix’te yayınlanan Yaratılan dizisi ile adından söz ettirdi. Türk halkının severek izlediği Çukur dizisinde Vartolu Sadettin rolüyle çok beğenilen Erkan Kolçak Köstendil’in yeni adresi Ne Gemiler Yaktım dizisi oldu. Erkan Kolçak Köstendil neden 2 soyadı var sorusuna, “Nedenini ben de bilmiyorum. Eskiden ayrıydı, kimliklerde bilgisayar sistemine geçilince birleşti. Ben ikisini de kullanıyorum” yanıtını verdi.

Erkan Kolçak Köstendil’in Oynadığı Diziler

Yaratılan

Kurtlar Vadisi

Güz Sancısı Nümayişçi

M.A.T

Mukadderat

Sakarya Fırat

Babalar ve Evlatlar

Merhamet

İtirazım Var

Yağmur: Kıyamet Çiçeği

Ulan İstanbul

Yok Artık!

Kara Bela

Muhteşem Yüzyıl: Kösem

Familya

Bir Deli Sevda

Görünen Adam

Babam

ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN